Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
PVC vloeren

QuickStep Liv PVC

zijn stroken van 1219 x 184 x 2.5mm en hebben een zeer matte afwerking die bovendien zeer goed te onderhouden is. Vlekken krijgen minder grip op de unieke toplaag en zijn makkelijk te verwijderen. QuickStep Liv PVC heeft een gebruikersklasse van 33! Deze vloeren worden op een geëgaliseerde ondergrond...

Lees meer...
QuickStep
Liv
Ocean Bliss Naturel
Ocean Bliss Greige
Ocean Bliss Warm Taupe
Satijn Eik Greige
Landelijke Charme Medium Bruin
Landelijke Charme Naturel
Ocean Bliss Warm Honing
Satijn Eik Taupe Grijs
Satijn Eik Medium Naturel
1219,00 x 184,00 | Dikte 2,50mm
Slijtlaag 0,55mm
€43,95 €39,55
Levertijd 1-3 dagen
Gratis snijverlies!
Resultaten 1-9 van 9

zijn stroken van 1219 x 184 x 2.5mm en hebben een zeer matte afwerking die bovendien zeer goed te onderhouden is. Vlekken krijgen minder grip op de unieke toplaag en zijn makkelijk te verwijderen. QuickStep Liv PVC heeft een gebruikersklasse van 33! Deze vloeren worden op een geëgaliseerde ondergrond verlijmd. Door het unieke productieproces zijn de vloeren QuickStep Liv PVC vloeren spanningsarm en vertonen ze geen krimp. Daarnaast is QuickStep Liv PVC 100% recyclebaar.

Wij kunnen uw QuickStep PVC vloer ook voor u leggen!

U kunt uw QuickStep Liv dryback PVC vloer ook voordelig laten installeren inclusief egaliseren door één van onze ervaren leggers. Vul het netto te leggen m2’s in bij de kleur vloer en selecteer ‘inclusief leggen’ en selecteer de ondergrond. U krijgt dan direct een goede richtprijs te zien inclusief egaliseren en leggen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, werken wij de offerte voor u uit en sturen u onze scherpste prijs per email toe. Prijzen zijn altijd inclusief BTW en er worden geen bezorg- en/of reiskosten gerekend.

Afwerking van de QuickStep Liv PVC vloer

Als afwerking langs de muren is een MDF plint aan te bevelen. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, wordt de vloer er strak tegen aan gelegd en dan gekit met transparant trijs kit. Denk ook aan een goede schoon-droogloopmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Gratis snijverlies bij uw bestelling van de Liv PVC!

Bij uw bestelling bieden wij u een geweldige aanbieding: gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is de netto te leggen oppervlakte van uw vloer opgeven en wij voegen er automatisch 5% gratis snijverlies aan toe! (wanneer de oppervlakte 35m² of meer is).

Waarom is dit zo voordelig? Snijverlies verwijst naar het extra materiaal dat nodig is bij het leggen van een vloer om eventuele fouten of onvolkomenheden te compenseren. Door u gratis snijverlies aan te bieden, zorgen we ervoor dat u voldoende materiaal heeft om uw vloer perfect te leggen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kleine meetfoutjes of onverwachte complicaties.

Om van deze aanbieding te profiteren, hoeft u alleen maar vrijblijvend een offerte bij ons in te dienen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, werken wij de offerte voor u uit en sturen we deze terug per e-mail. U kunt erop vertrouwen dat we u de scherpste prijs bieden voor het benodigde materiaal.