Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Overig

Alles wat u nodig heeft voor uw PVC vloer

Bekijk ons zorgvuldig samengestelde assortiment van producten die ideaal zijn voor uw PVC vloer. Of u nu bezig bent met de installatie of zoekt naar de juiste afwerking en onderhoudsproducten, ons aanbod omvat alle elementen die nodig zijn om uw PVC vloer er op zijn best uit te laten zien en te laten functioneren.

  • Ondervloeren: Een goede ondervloer is fundamenteel voor elke PVC vloer. Het zorgt voor stabiliteit, vermindert geluid en verlengt de levensduur van uw vloer. Kies uit ons assortiment de ondervloer die het beste bij uw situatie past.
  • Lijm, primer en egalisatie: Deze producten zijn essentieel voor een goede voorbereiding van de ondergrond en een stevige hechting van uw PVC vloer. Zorg voor een vlakke, schone en stabiele basis met onze kwaliteitsproducten.
  • Plinten: Met onze uitgebreide selectie plinten in diverse stijlen, vindt u altijd een optie die perfect bij uw interieur past. Ze bieden niet alleen een esthetische afwerking, maar beschermen ook de randen van uw vloer.
  • Plint accessoires: Deze accessoires, waaronder bevestigingsmaterialen en hoekstukken, zijn cruciaal voor een correcte en nette installatie van uw plinten.
  • Vloer- en trapprofielen: Voor een veilige en esthetisch aantrekkelijke overgang tussen verschillende vloerdelen of bij trappen, bieden onze vloer- en trapprofielen een ideale oplossing.
  • Deurmatten: Onze op maat gemaakte deurmatten, beschikbaar in diverse kleuren, zijn ontworpen om effectief vocht en vuil op te nemen. Ze zorgen ervoor dat uw schoenen snel droog zijn en houden zand en kleine steentjes vast om uw vloer tegen beschadigingen te beschermen.
  • Schoonmaak- en onderhoudsproducten: Het regelmatig en correct onderhouden van uw PVC vloer verlengt de levensduur en behoudt de uitstraling. Onze gespecialiseerde producten zijn hier speciaal voor ontwikkeld.

Deskundig advies voor de perfecte vloer

Elk product in ons assortiment draagt bij aan de kwaliteit en duurzaamheid van uw PVC vloer. Heeft u vragen of wilt u advies over de beste keuzes voor uw project? Ons team staat klaar om u te ondersteunen met deskundige oplossingen. Voor onze contactgegevens en openingstijden, bezoekt u onze contactpagina.