Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
Hongaarse Punt PVC (17 producten)

Hongaarse Punt PVC vloeren

Wat de Hongaarse punt PVC vloer zo bijzonder maakt, is het motief van de vloer. De naam verraad al dat het lijkt alsof de planken schuin gelegd zijn in veel verschillende punten.Op het eerste gezicht lijkt dit op een visgraat vloer. Toch zit er wel verschillen te ontdekken. Zo...

Lees meer
Resultaten 1-30 van 30

Wat de Hongaarse punt PVC vloer zo bijzonder maakt, is het motief van de vloer. De naam verraad al dat het lijkt alsof de planken schuin gelegd zijn in veel verschillende punten.

Op het eerste gezicht lijkt dit op een visgraat vloer. Toch zit er wel verschillen te ontdekken. Zo is de scherpte van de hoeken net iets anders en komen bij de Hongaarse punt de hoeken wel tegen elkaar aan. Beide vloeren geven een interieur een gevoel van luxe en elegantie.

Een Hongaarse punt PVC vloer is dan ook een schitterende toevoeging aan ieder interieur. De prettige eigenschappen van PVC maakt het een geliefde vloersoort. Zo kun je een PVC vloer met Hongaarde punt motief haast niet onderscheiden van een echte houten vloer, terwijl u wel profiteert van een warme ondergrond en geluiddempende werking.

Een PVC vloer met Hongaarse punt blijft een elegante klassieker.

Deze vloersoort is enorm gestegen in populariteit de afgelopen jaren. Dit komt omdat PVC een mooi alternatief is voor traditionele hout- of tegelvloeren en vele voordelen biedt ten opzichte van andere vloeren. Het motief van de Hongaarse punt heeft daarbij een opvallende uitstraling, waardoor je vloer direct de blikvanger van de kamer wordt.

Hongaarse Punt PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. De dekvloer wordt eerst geëgaliseerd waarna de Hongaarse Punt PVC, Visgraat PVC, PVC vloeren of PVC Tegels er op verlijmd worden. Door de dunne opbouw en rechtstreekse verlijming is de warmte doorlating maximaal!