Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
Click PVC

QuickStep Blos click

Een van de belangrijkste voordelen van de QuickStep Blos Click PVC-planken is het gebruiksgemak. De planken zijn 1251x189x5mm en zijn uitgerust met een handig kliksysteem, waardoor ze gemakkelijk en snel kunnen worden geïnstalleerd. Dit betekent dat je geen professionele installateur hoeft in te huren en dat je de vloer...

Lees meer...
QuickStep
Bloom
Zeebries Eik Licht
Zeebries Eik Beige
Herfst Eik Honing
Herfst Eik Bruin
Katoen Eik Natuur
Katoen Eik Blos
Katoen Eik Diep Natuur
Botanisch Grijs
Katoen Eik Cosy Grijs
Pure Eik Honing
Botanische Gerookte Eik
Katoen Eik Beige
Botanisch Beige
Katoen Eik Koud Grijs
Pure Eik Blush
Schemering Den
Elegante Gerookte Eik
Pure Eik Polair
Botanische Karamel Eik
Sneeuw Den
Geborstele Beige Eik
Ochtendmist Den
Geborstelde Eik Honing
Herfst Eik Chocolade
Elegante Naturelle Eik
1494,00 x 209,00 | Dikte 5,00mm
Slijtlaag 0,55mm
Levertijd 1-3 dagen
Gratis snijverlies!
QuickStep
Blos
Vintage Naturelle Kastanje
Canyon Eik Beige
Cottage Naturelle Eik
Drijvende Eik Beige
Canyon Grijze Eik met zaagsneden
Canyon Eik Natuur
Kusteik Beige
Chia Eik
Karnemelk Eik
Kusteik Zand
Cacaobruine Eik
Peperkoek Eik
Kusteik Honing
1251,00 x 189,00 | Dikte 5,00mm
Slijtlaag 0,55mm
Levertijd 1-3 dagen
Gratis snijverlies!
Resultaten 1-30 van 30

Een van de belangrijkste voordelen van de QuickStep Blos Click PVC-planken is het gebruiksgemak. De planken zijn 1251x189x5mm en zijn uitgerust met een handig kliksysteem, waardoor ze gemakkelijk en snel kunnen worden geïnstalleerd. Dit betekent dat je geen professionele installateur hoeft in te huren en dat je de vloer zelf kunt leggen. Het kliksysteem zorgt voor een stevige en naadloze verbinding tussen de planken, wat resulteert in een strak en professioneel ogend eindresultaat.

Een ander voordeel van de QuickStep Blos Click PVC-planken is hun duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage, krassen en vlekken. Dit maakt ze ideaal voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Of het nu gaat om een drukke woonkamer, een kantoorruimte of een winkel, deze vloerbedekking kan de tand des tijds doorstaan en er nog steeds prachtig uitzien.

Quickstep Blos click PVC is eenvoudig zelf te leggen!

QuickStep Blos Click PVC vloeren zijn eenvoudig te installeren dankzij het handige kliksysteem en aangehechte ondervloer. De stroken of planken klikken naadloos in elkaar, waardoor er geen lijm of extra bevestigingsmiddelen nodig zijn. Dit maakt het legproces snel en gemakkelijk, zelfs voor doe-het-zelvers.

Een ander voordeel van deze vloeren is het onderhoudsgemak. De click PVC vloeren zijn bestand tegen krassen, vlekken en slijtage, waardoor ze ideaal zijn voor drukke huishoudens of commerciële ruimtes. Met regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen blijft de vloer in optimale staat.

QuickStep Blos Click PVC vloeren bieden ook een ruime keuze aan kleuren en designs. De authentieke texturen en patronen geven de vloer een realistische uitstraling, waardoor het lijkt alsof u een echte houten vloer heeft.

Een ander belangrijk aspect van de QuickStep Click PVC-planken is het comfort dat ze bieden. PVC heeft van nature een zachte en veerkrachtige eigenschap, waardoor de vloer comfortabel aanvoelt om op te lopen. Bovendien hebben de planken een geluiddempende eigenschap, waardoor ze geluid absorberen en de geluidsoverdracht naar aangrenzende ruimtes minimaliseren.

Tot slot zijn de QuickStep Click PVC-planken ook gemakkelijk te onderhouden. Ze vereisen geen speciale reinigingsmiddelen of -procedures. Regelmatig stofzuigen of vegen en af en toe dweilen met een mild reinigingsmiddel is voldoende om de vloer schoon en mooi te houden.

Gratis snijverlies bij uw bestelling van een QuickStep Blos Click PVC vloer!

Bij uw bestelling bieden wij u een geweldige aanbieding: gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is de netto te leggen oppervlakte van uw vloer opgeven en wij voegen er automatisch 5% gratis snijverlies aan toe!

Waarom is dit zo voordelig? Snijverlies verwijst naar het extra materiaal dat nodig is bij het leggen van een vloer om eventuele fouten of onvolkomenheden te compenseren. Door u gratis snijverlies aan te bieden, zorgen we ervoor dat u voldoende materiaal heeft om uw vloer perfect te leggen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kleine meetfoutjes of onverwachte complicaties.

Om van deze aanbieding te profiteren, hoeft u alleen maar vrijblijvend een offerte bij ons in te dienen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, werken wij de offerte voor u uit en sturen we deze terug per e-mail. U kunt erop vertrouwen dat we u de scherpste prijs bieden voor het benodigde materiaal.