Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
Visgraat PVC

Quick-Step Visgraat

Een van de meest opvallende kenmerken van de QuickStep visgraat PVC-vloer is de nauwkeurige reproductie van echt hout, wat resulteert in een esthetisch aantrekkelijke vloer die nauwelijks te onderscheiden is van traditioneel hout. Het visgraatpatroon voegt een vleugje klassieke stijl toe aan elke ruimte, terwijl de PVC-constructie zorgt voor...

Lees meer...
QuickStep
Pristine Visgraat
Ocean Bliss Warme Honing
Herfst Eik Naturel
Herfst Eik Bruin
Herfst Eik Honing
Senere Eik Medium Naturel
Ocean Bliss Naturel
Serene Eik Licht Naturel
740,00 x 129,00 | Dikte 2,50mm
Slijtlaag 0,55mm
€46,95 €42,25
Levertijd 1-3 dagen
Gratis snijverlies!
Resultaten 1-7 van 7

Een van de meest opvallende kenmerken van de QuickStep visgraat PVC-vloer is de nauwkeurige reproductie van echt hout, wat resulteert in een esthetisch aantrekkelijke vloer die nauwelijks te onderscheiden is van traditioneel hout. Het visgraatpatroon voegt een vleugje klassieke stijl toe aan elke ruimte, terwijl de PVC-constructie zorgt voor langdurige prestaties en eenvoudig onderhoud.

Het PVC-materiaal waaruit de QuickStep visgraat vloer bestaat, biedt tal van voordelen. PVC is bijvoorbeeld bijzonder veerkrachtig en bestand tegen slijtage, wat betekent dat de vloer bestand is tegen dagelijkse belasting, waaronder voetverkeer, morsen en huisdieren. Dit maakt het een uitstekende keuze voor drukbezochte gebieden in huis, zoals de keuken, woonkamer en gangen.

Daarnaast is de QuickStep visgraat PVC-vloer waterbestendig, waardoor hij geschikt is voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Dit maakt de vloer niet alleen functioneel, maar ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Gewoon vegen, stofzuigen of af en toe dweilen is meestal voldoende om de vloer in uitstekende staat te houden.

QuickStep Visgraat zijn PVC strookjes die verlijmd worden gelegd. U kunt gebruik maken van onze legservice incl. egaliseren en verlijmd leggen, of alleen het materiaal aanschaffen voor een scherpe prijs.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005.