Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Visgraat Click PVC

Belakos Visgraat Click

Wanneer je zelf wilt leggen, is dit de ideale oplossing! De Belakos Click Visgraat strookjes zijn 7mm dik en hebben een toplaag van 0.55mm waardoor deze geschikt is voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik. Belakos Click Visgraat zijn eenvoudig te leggen door het click-systeem en kunnen op elke harde...

Lees meer...
Belakos
Attico Visgraat XL Click
kleur
kleur
750,00 x 150,00 | Dikte 7,00mm
Slijtlaag 0,55mm
€53,95 €45,85
Levertijd 1-3 dagen
Gratis snijverlies!
Belakos
Monastro Visgraat XL Click
kleur
kleur
kleur
750,00 x 150,00 | Dikte 7,00mm
Slijtlaag 0,55mm
€53,95 €45,85
Levertijd 1-3 dagen
Gratis snijverlies!
Belakos
Terreno Visgraat XL Click
kleur
kleur
750,00 x 150,00 | Dikte 7,00mm
Slijtlaag 0,55mm
€53,95 €45,85
Levertijd 1-3 dagen
Gratis snijverlies!
Resultaten 1-13 van 13

Wanneer je zelf wilt leggen, is dit de ideale oplossing! De Belakos Click Visgraat strookjes zijn 7mm dik en hebben een toplaag van 0.55mm waardoor deze geschikt is voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik. Belakos Click Visgraat zijn eenvoudig te leggen door het click-systeem en kunnen op elke harde stabiele ondergrond geplaatst worden zoals zand-cement, anhydriet of houten ondergrond.

Belakos Visgraat Click PVC is eenvoudig zelf te leggen!

De click stroken maken de installatie eenvoudig en snel. Het handige kliksysteem zorgt ervoor dat de stroken naadloos in elkaar passen, waardoor er geen lijm nodig is. Dit bespaart tijd en maakt het legproces toegankelijk voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

Belakos Visgraat Click PVC biedt ook de voordelen van duurzaamheid en onderhoudsgemak. PVC is van nature bestand tegen krassen, vlekken en slijtage, waardoor de vloer er jarenlang als nieuw uit blijft zien. Bovendien is het eenvoudig schoon te maken met regulier stofzuigen en af en toe dweilen.

De authentieke texturen en patronen geven de vloer een realistische uitstraling, waardoor het lijkt alsof u een echte houten visgraatvloer heeft.

Een ander voordeel van deze vloeren is de geluiddempende eigenschap. Het PVC-materiaal absorbeert geluid, waardoor het loopgeluid wordt verminderd en een rustige sfeer wordt gecreëerd in uw ruimte.

Met Belakos Visgraat Click PVC heeft u ook de keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen. Van warme houttinten tot moderne grijstinten, er is een ruime selectie om aan uw persoonlijke stijl en voorkeuren te voldoen.

Belakos Visgraat Click PVC kopen met gratis snijverlies!

Bij de aanschaf van een Belakos visgraat Click PVC vloer profiteert u van gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is het netto aantal vierkante meters invullen voor de vloer van uw keuze. Wij berekenen precies hoeveel PVC u nodig heeft, en het snijverlies krijgt u er gratis bij. U betaalt dus alleen voor de netto vierkante meters (bij vloeren groter dan 35m2).

Vervolgens sturen wij u geheel vrijblijvend onze scherpste prijs per e-mail. Bij Belakos visgraat Click PVC is het snijverlies 15%, wat betekent dat u zeker bent van voldoende materiaal voor een perfect resultaat.

Belakos Click Visgraat zijn PVC strookjes die zwevend gelegd worden net als een laminaatvloer. Vraag een offerte aan en geef de netto oppervlakte op. Wij sturen u dan onze beste prijs inclusief gratis snijverlies.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005. Of werk de vloer af met een bijpassende plakplint.

Er zijn ook nog Belakos klik vloeren. Nog niet gevonden wat u zocht? Kijk dan hier voor ons complete assortiment aan Click PVC.