Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
Click PVC Tegels (10 producten)

Floorify PVC tegels click

Gratis Comfort ondervloer aktie tot en met 2 april 2023!(Dit wordt verrekend in de offerte aanvraag die u van ons per email ontvangt)Floorify Click Tegels zijn leverbaar in rechthoekige tegels van 90x60cm. De Click PVC tegels van Floorify zijn allemaal voorzien van een 0.55mm slijtlaag zodat ze geschikt zijn...

Lees meer
Resultaten 1-30 van 30

Gratis Comfort ondervloer aktie tot en met 2 april 2023!

(Dit wordt verrekend in de offerte aanvraag die u van ons per email ontvangt)

Floorify Click Tegels zijn leverbaar in rechthoekige tegels van 90x60cm. De Click PVC tegels van Floorify zijn allemaal voorzien van een 0.55mm slijtlaag zodat ze geschikt zijn voor zwaar huishoudelijk gebruik. 

Deze tegels zijn 4.5mm dik en hier moet nog een Floorify Comfort ondervloer onder van 2mm dik. 

Floorify vloeren hebben een keiharde rigide kern die watervast en geluidsabsorberend is. Door deze kern zijn Floorify vloeren extreem sterk. De klikverbindingen zijn meer dan 4 keer sterker dan andere klik-pvc vloeren en 2 keer sterker dan laminaat dat 2 keer zo dik is. Door deze rigide kern kunnen de vloeren absoluut tegen een stootje. Ideaal voor kinderen die lekker kunnen spelen zonder dat u zich als ouder druk hoeft te maken over de vloer. In combinatie met de ondervloer is deze vloer zeer goed geïsoleerd.

Gratis snijverlies bij een Floorify click tegel vloer

Vul het netto aantal m2's in bij de vloer van uw keuzen en wij berekenen exact wat u nodig heeft. Het snijverlies krijgt u er gratis bij, dus u betaald alleen de netto m2's. (Bij vloeren groter dan 35m2).

Bij een Click PVC Tegel vloer is het snijverlies 7% - 9%

Floorify Click Tegels zijn PVC tegels die zwevend gelegd worden net als een laminaatvloer. Vraag een offerte aan en geef de netto oppervlakte op. Wij sturen u dan onze beste prijs inclusief gratis snijverlies.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005. Of u kunt kiezen voor Floorify muurplinten in plinten van 61mm hoog of 89mm hoog. Ook heeft Floorify voor elke vloer een True Matching plakplint van kunststof in het assortiment.

Ons nummer:

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!