Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
Click PVC Tegels (20 producten)

Ambiant Click PVC tegels

zijn leverbaar in vierkante tegels van 61x61cm en rechthoekige tegels van 90x45cm. De Click PVC tegels van Ambiant zijn allemaal voorzien van een 0.55mm slijtlaag zodat ze geschikt zijn voor zwaar huishoudelijk gebruik. Ambiant Click PVC Tegels zijn verkrijgbaar in de volgende series. Ceramo, Piazzo, Baroso, Sarino en Piero.Al...

Lees meer
Resultaten 1-30 van 30

zijn leverbaar in vierkante tegels van 61x61cm en rechthoekige tegels van 90x45cm. De Click PVC tegels van Ambiant zijn allemaal voorzien van een 0.55mm slijtlaag zodat ze geschikt zijn voor zwaar huishoudelijk gebruik. Ambiant Click PVC Tegels zijn verkrijgbaar in de volgende series. Ceramo, Piazzo, Baroso, Sarino en Piero.

Al deze Click PVC tegels zijn 7mm dik met hebben een aangehechte ondervloer. Behalve de Sarino Click PVC tegel, deze is 5mm dik en hier moet nog een geschikte ondervloer onder geplaatst worden. Alle vloeren hebben een 0.55mm slijtlaag. Geschikt voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik.

Gratis snijverlies bij een Ambiant click PVC tegel vloer

Vul het netto aantal m2's in bij de vloer van uw keuze en wij berekenen exact wat u nodig heeft. Het snijverlies krijgt u er gratis bij, dus u betaalt alleen de netto m2's. (Bij vloeren groter dan 35m2).
Bij een Click PVC Tegel vloer is het snijverlies 7% - 9%

Ambiant Click PVC Tegels worden zwevend gelegd, net als een laminaatvloer. Vraag een offerte aan en geef de netto oppervlakte op. Wij sturen u dan onze beste prijs inclusief gratis snijverlies.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005. Of werk de vloer af met een bijpassende plakplint.

Ons nummer:

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!