Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
PVC vloeren

Ambiant Supremo dryback

De Ambiant Supremo collectie is leverbaar in 6 kleuren: Natural Oak, Warm Brown, Light Grey en Dark Grey, Smokey en Grey. De PVC stroken met afmetingen van 121,9cm lang x 22,9cm breed hebben ze een rustieke uitstraling met een vellingkant rondom de panelen. Deze vloeren zijn bijzonder sterk, vlak...

Lees meer...
Resultaten 1-4 van 4

De Ambiant Supremo collectie is leverbaar in 6 kleuren: Natural Oak, Warm Brown, Light Grey en Dark Grey, Smokey en Grey. De PVC stroken met afmetingen van 121,9cm lang x 22,9cm breed hebben ze een rustieke uitstraling met een vellingkant rondom de panelen. Deze vloeren zijn bijzonder sterk, vlak en vormvast die zich uitstekend lenen voor intensief belopen ruimtes. Daarnaast is deze vloer gemakkelijk in het onderhoud.

Wij kunnen uw Ambiant PVC vloer ook voor u leggen!

U kunt uw Ambiant Supremo dryback PVC vloer ook voordelig laten installeren inclusief egaliseren door één van onze ervaren leggers.

Afwerking van de Ambiant Supremo PVC vloer

Als afwerking langs de muren is een MDF plint aan te bevelen. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, wordt de vloer er strak tegen aan gelegd en dan gekit met transparant trijs kit. Denk ook aan een goede schoon-droogloopmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Gratis snijverlies bij uw bestelling van de Supremo PVC!

Bij uw bestelling bieden wij u een geweldige aanbieding: gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is de netto te leggen oppervlakte van uw vloer opgeven en wij voegen er automatisch 5% gratis snijverlies aan toe! (wanneer de oppervlakte 35m² of meer is).

Waarom is dit zo voordelig? Snijverlies verwijst naar het extra materiaal dat nodig is bij het leggen van een vloer om eventuele fouten of onvolkomenheden te compenseren. Door u gratis snijverlies aan te bieden, zorgen we ervoor dat u voldoende materiaal heeft om uw vloer perfect te leggen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kleine meetfoutjes of onverwachte complicaties.

Om van deze aanbieding te profiteren, hoeft u alleen maar vrijblijvend een offerte bij ons in te dienen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, werken wij de offerte voor u uit en sturen we deze terug per e-mail. U kunt erop vertrouwen dat we u de scherpste prijs bieden voor het benodigde materiaal.