Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
PVC Tegels (12 producten)

Vivafloors PVC Tegels

Vivafloors Tegels (verlijmbare uitvoering) zijn 91.4 x 45.7cm rechthoekige tegels met een duidelijke v-groef rondom de pannelen. De PVC tegels van Vivafloors zijn allemaal voorzien van een 0.55mm slijtlaag zodat ze geschikt zijn voor zwaar huishoudelijk gebruik. Vivafloors Tegels zijn geschikt voor vloerverwarming en met de 0.55mm slijtlaag geschikt...

Lees meer
Resultaten 1-12 van 12

Vivafloors Tegels (verlijmbare uitvoering) zijn 91.4 x 45.7cm rechthoekige tegels met een duidelijke v-groef rondom de pannelen. De PVC tegels van Vivafloors zijn allemaal voorzien van een 0.55mm slijtlaag zodat ze geschikt zijn voor zwaar huishoudelijk gebruik. Vivafloors Tegels zijn geschikt voor vloerverwarming en met de 0.55mm slijtlaag geschikt voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik.

Gratis snijverlies bij een Vivafloors Tegel PVC vloer.

Bij de aanschaf van een Vivafloors PVC tegel vloer profiteert u van gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is het netto aantal vierkante meters invullen voor de vloer van uw keuze. Wij berekenen precies hoeveel PVC u nodig heeft, en het snijverlies krijgt u er gratis bij. U betaalt dus alleen voor de netto vierkante meters (bij vloeren groter dan 35m2).

Als u ervoor kiest om de vloer door ons te laten plaatsen, kunt u de optie inclusief leggen selecteren en het type ondergrond aangeven. Vervolgens sturen wij u geheel vrijblijvend onze scherpste prijs per e-mail. Bij Vivafloors PVC tegels is het snijverlies 8%, wat betekent dat u zeker bent van voldoende materiaal voor een perfect resultaat.

VivaFloors Tegels moeten verlijmd worden gelegd. U kunt gebruik maken van onze legservice incl. egaliseren en verlijmd leggen, of alleen het materiaal aanschaffen voor een scherpe prijs.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005.