Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
PVC vloeren

Bodiax PVC

Bodiax PVC-vloeren zijn synoniem geworden voor uitmuntende kwaliteit en vakmanschap. Als een gerenommeerd merk in de vloerenindustrie biedt Bodiax een prachtige collectie PVC-vloeren die de perfecte balans tussen esthetiek en duurzaamheid bieden.Een van de opvallende kenmerken van Bodiax PVC-vloeren is hun authentieke uitstraling. Met geavanceerde printtechnologieën worden natuurlijke texturen...

Lees meer...
Bodiax
Longa BP300
Richmond Oak
Sherbrooke Oak
Barnaby Oak
Pickering Oak
Langley Oak
Belleville Oak
Clarington Oak
Windsor Oak
Blossom
Soil
Dune
Marlin
Selenite
Sage
Silt
Legian
1524,00 x 228,00 | Dikte 2,50mm
Slijtlaag 0,55mm
Levertijd 1-3 dagen
Gratis snijverlies!
Resultaten 1-30 van 30

Bodiax PVC-vloeren zijn synoniem geworden voor uitmuntende kwaliteit en vakmanschap. Als een gerenommeerd merk in de vloerenindustrie biedt Bodiax een prachtige collectie PVC-vloeren die de perfecte balans tussen esthetiek en duurzaamheid bieden.

Een van de opvallende kenmerken van Bodiax PVC-vloeren is hun authentieke uitstraling. Met geavanceerde printtechnologieën worden natuurlijke texturen van hout en steen nauwkeurig gerepliceerd, waardoor de vloeren een verbluffende realistische look hebben. Dit geeft een warme en natuurlijke sfeer aan elke ruimte.

Bodiax PVC-vloeren zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook uiterst functioneel. Ze zijn bestand tegen slijtage, krassen en vocht, waardoor ze gemakkelijk te onderhouden zijn en geschikt zijn voor intensief gebruik in drukbezochte ruimtes en gezinnen met kinderen en huisdieren.

De vloeren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan designs, kleuren en formaten, waardoor je veel keuzemogelijkheden hebt om de perfecte vloer te vinden die past bij jouw persoonlijke stijl en interieur.

Bodiax hecht ook veel belang aan milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. De PVC-vloeren zijn geproduceerd met respect voor het milieu en zijn 100% recyclebaar, waardoor je een verantwoorde keuze maakt voor je vloerproject.

PVC vloer inclusief leggen.

Wij kunnen uw PVC vloer ook vakkundig voor u plaatsen. Kies dan bij uw vloerkeuze de juiste ondergrond en u ziet direct de totale richtprijs.

Het installatieproces van PVC vloeren is eenvoudig en efficiënt. Met de verlijmde uitvoering ben je verzekerd van een naadloze en stevige bevestiging van elke plank, wat resulteert in een vloer die stabiel en geluiddempend is. Bovendien kan deze vloer rechtstreeks op een geëgaliseerde ondergrond worden geplaatst zodat je het beste rendement krijgt op je vloerverwarming en/of vloerkoeling.

Bodiax PVC kopen met gratis snijverlies!

Bij de aanschaf van een Bodiax PVC vloer profiteert u van gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is het netto aantal vierkante meters invullen voor de vloer van uw keuze. Wij berekenen precies hoeveel PVC u nodig heeft, en het snijverlies krijgt u er gratis bij. U betaalt dus alleen voor de netto vierkante meters (bij vloeren groter dan 35m2).

Als u ervoor kiest om de vloer door ons te laten plaatsen, kunt u de optie inclusief leggen selecteren en het type ondergrond aangeven. Vervolgens sturen wij u geheel vrijblijvend onze scherpste prijs per e-mail. Bij Bodiax PVC stroken bedraagt het snijverlies 5%, wat betekent dat u zeker bent van voldoende materiaal voor een perfect resultaat.

We helpen u graag!

Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en kunnen je voorzien van advies op maat!

Bodiax PVC zijn stroken die verlijmd moeten worden gelegd. U kunt gebruik maken van onze legservice incl. egaliseren en verlijmd leggen, of alleen het materiaal aanschaffen voor een scherpe prijs.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005.