Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Visgraat PVC (18 producten)

Gelasta Visgraat

Er zijn meerdere series visgraat pvc vloeren van Gelasta. Alle visgraat vloeren zijn ook leverbaar in een rechte strook. Uit deze rechte strook kan een eventuele band (met bies) gemaakt worden.Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een visgraat vloer te leggen op de begane grond en voor de bovenverdiepingen...

Lees meer
Resultaten 1-30 van 30

Er zijn meerdere series visgraat pvc vloeren van Gelasta. Alle visgraat vloeren zijn ook leverbaar in een rechte strook. Uit deze rechte strook kan een eventuele band (met bies) gemaakt worden.
Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een visgraat vloer te leggen op de begane grond en voor de bovenverdiepingen een rechte strook in dezelfde kleur.
Ook kan een trap bekleed worden met PVC in een rechte strook.

Gelaste visgraat pvc series:

Gelasta Artline visgraat
Gelasta Callisto visgraat
Gelasta City visgraat
Gelasta Oakland visgraat
Gelasta Vario visgraat

Gratis snijverlies bij een Gelasta Visgraat PVC vloer.

Vul het netto aantal m2's in bij de vloer van uw keuze en wij berekenen exact wat er nodig is aan PVC. Het snijverlies krijgt u er gratis bij, dus u betaalt alleen de netto m2's.(Bij vloeren groter dan 35m2).Wanneer u de vloer door ons wilt laten plaatsen, dan kunt u de optie inclusief leggen kiezen en dan het soort ondergrond aangeven. Wij zullen u onze scherpste offerte, geheel vrijblijvend per email toe sturen.

Bij een visgraat PVC vloer van Gelasta is het snijverlies 10% - 12%

Gelasta Visgraat zijn PVC strookjes die verlijmd moeten worden gelegd. U kunt gebruik maken van onze legservice incl. egaliseren en verlijmd leggen, of alleen het materiaal aanschaffen voor een scherpe prijs.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005.

Ons nummer:

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!