Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Visgraat PVC

Gelasta Visgraat

Gelasta visgraat pvc vloeren zijn verkrijgbaar in meerdere series. Alle visgraat vloeren zijn ook leverbaar in een rechte strook. Uit deze rechte strook kan een eventuele band (met bies) gemaakt worden.Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een visgraat vloer te leggen op de begane grond en voor de bovenverdiepingen...

Lees meer...
Gelasta
Artline Register Visgraat
Beige
Smoked
Natural
609,00 x 152,00 | Dikte 2,50mm
Slijtlaag 0,55mm
€38,95 €35,05
Levertijd 1-3 dagen
Gratis snijverlies!
Resultaten 1-22 van 22

Gelasta visgraat pvc vloeren zijn verkrijgbaar in meerdere series. Alle visgraat vloeren zijn ook leverbaar in een rechte strook. Uit deze rechte strook kan een eventuele band (met bies) gemaakt worden.
Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een visgraat vloer te leggen op de begane grond en voor de bovenverdiepingen een rechte strook in dezelfde kleur.
Ook kan een trap bekleed worden met PVC in een rechte strook.

Gelaste visgraat pvc series:

Gratis snijverlies bij een Gelasta Visgraat PVC vloer.

Bij de aanschaf van een PVC vloer profiteert u van gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is het netto aantal vierkante meters invullen voor de vloer van uw keuze. Wij berekenen precies hoeveel PVC u nodig heeft, en het snijverlies krijgt u er gratis bij. U betaalt dus alleen voor de netto vierkante meters (bij vloeren groter dan 35m2).

Gelasta visgraat kopen inclusief leggen?

Als u ervoor kiest om de vloer door ons te laten plaatsen, kunt u de optie inclusief leggen selecteren en het type ondergrond aangeven. Vervolgens sturen wij u geheel vrijblijvend onze scherpste prijs per e-mail. Bij Ambiant visgraat PVC stroken is het snijverlies 11%, wat betekent dat u zeker bent van voldoende materiaal voor een perfect resultaat.

Gelasta Visgraat zijn PVC strookjes die verlijmd moeten worden gelegd. U kunt gebruik maken van onze legservice incl. egaliseren en verlijmd leggen, of alleen het materiaal aanschaffen voor een scherpe prijs.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005.

Er zijn van Gelasta ook nog Gelasta PVC vloeren, Gelasta PVC tegels en Gelasta Hongaarse Punt PVC vloeren leverbaar.

Nog niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan voor ons assortiment PVC vloeren, visgraat PVC, Hongaarse punt PVC, Click PVC Tegels, Visgraat Click PVC en Click PVC planken.