Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
Visgraat PVC (16 producten)

Vivafloors Visgraat

Onze pvc visgraat vloeren hebben een uiterst stijlvol en uniek motief, dat elk interieur een klassieke uitstraling geeft.PVC visgraat stroken van Vivafloors zijn 60.96cm lang en 15.24cm breed en zijn uitgevoerd met een subtiele micro-velling.Ambiant visgraat PVC vloer inclusief leggen.Wij kunnen uw visgraat vloer ook vakkundig voor u plaatsen...

Lees meer
Resultaten 1-16 van 16

Onze pvc visgraat vloeren hebben een uiterst stijlvol en uniek motief, dat elk interieur een klassieke uitstraling geeft.

PVC visgraat stroken van Vivafloors zijn 60.96cm lang en 15.24cm breed en zijn uitgevoerd met een subtiele micro-velling.

Ambiant visgraat PVC vloer inclusief leggen.

Wij kunnen uw visgraat vloer ook vakkundig voor u plaatsen. Kies dan bij uw vloerkeuze de juiste ondergrond en u ziet direct de totale richtprijs.

Een Vivafloors Visgraat PVC-vloer is eenvoudig te onderhouden. Dankzij de vlekbestendige eigenschappen kunnen gemorste vloeistoffen eenvoudig worden schoongemaakt zonder blijvende vlekken achter te laten. Bovendien is de vloer geluiddempend, waardoor het omgevingsgeluid wordt verminderd en een rustige en comfortabele omgeving wordt gecreëerd.

Of je nu een klassieke of moderne stijl wilt creëren, een Vivafloors Visgraat PVC-vloer biedt veelzijdigheid en schoonheid. Met zijn verschillende afmetingen en duurzame eigenschappen is deze vloer een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een prachtige en praktische vloeroplossing.

Vivafloors visgraat PVC kopen met gratis snijverlies!

Bij de aanschaf van een Vivafloors visgraat PVC vloer profiteert u van gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is het netto aantal vierkante meters invullen voor de vloer van uw keuze. Wij berekenen precies hoeveel PVC u nodig heeft, en het snijverlies krijgt u er gratis bij. U betaalt dus alleen voor de netto vierkante meters (bij vloeren groter dan 35m2).

Als u ervoor kiest om de vloer door ons te laten plaatsen, kunt u de optie inclusief leggen selecteren en het type ondergrond aangeven. Vervolgens sturen wij u geheel vrijblijvend onze scherpste prijs per e-mail. Bij Vivafloors visgraat PVC stroken is het snijverlies 11%, wat betekent dat u zeker bent van voldoende materiaal voor een perfect resultaat.

We helpen u graag!

Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en kunnen je voorzien van advies op maat!

VivaFloors Visgraat zijn PVC strookjes die verlijmd moeten worden gelegd. U kunt gebruik maken van onze legservice incl. egaliseren en verlijmd leggen, of alleen het materiaal aanschaffen voor een scherpe prijs.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005.