Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
PVC vloeren

Hebeta Plak PVC vloeren

Hebeta is een toonaangevend merk dat bekend staat om zijn uitmuntende PVC-vloeroplossingen, waarbij duurzaamheid en stijl naadloos samenkomen. Met een passie voor hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerpen heeft Hebeta PVC Vloeren een prominente positie veroverd in de wereld van vloerbedekking.Een van de meest onderscheidende kenmerken van Hebeta PVC Vloeren...

Lees meer...
Hebeta
Cayenne
kleur
1530,00 x 250,00 | Dikte 2,50mm
Slijtlaag 0,55mm
€39,95
Levertijd 1-3 dagen
Gratis snijverlies!
Resultaten 1-24 van 24

Hebeta is een toonaangevend merk dat bekend staat om zijn uitmuntende PVC-vloeroplossingen, waarbij duurzaamheid en stijl naadloos samenkomen. Met een passie voor hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerpen heeft Hebeta PVC Vloeren een prominente positie veroverd in de wereld van vloerbedekking.

Een van de meest onderscheidende kenmerken van Hebeta PVC Vloeren is hun onwankelbare focus op duurzaamheid. Elke vloer die ze produceren, is vervaardigd met aandacht voor milieuvriendelijkheid en een lange levensduur. Het gebruik van hoogwaardig PVC-materiaal zorgt ervoor dat de vloeren bestand zijn tegen intensief gebruik, slijtage en vocht, waardoor ze geschikt zijn voor diverse ruimtes, zoals woonkamers, keukens, kantoren en commerciële omgevingen. Naast hun uitstekende duurzaamheid biedt Hebeta PVC ook een opvallende variëteit aan stijlen en ontwerpen. Met hun geavanceerde druk- en embossingstechnieken repliceren ze op realistische wijze de texturen en patronen van natuurlijke materialen, waardoor je kunt genieten van de esthetiek van echt hout, steen of tegels zonder de nadelen van onderhoud en kwetsbaarheid. De PVC stroken van Hebeta zijn extra mat. De extra lange en brede stroken zijn voorzien van een in-register embossing zodat de voelbare structuur exact overeen komt met het decor.

PVC vloer inclusief leggen

Wij kunnen uw PVC vloer ook vakkundig voor u plaatsen. Kies dan bij uw vloerkeuze de juiste ondergrond en u ziet direct de totale richtprijs.

Het installatieproces van PVC vloeren is eenvoudig en efficiënt. Met de verlijmde uitvoering ben je verzekerd van een naadloze en stevige bevestiging van elke plank, wat resulteert in een vloer die stabiel en geluiddempend is. Bovendien kan deze vloer rechtstreeks op een geëgaliseerde ondergrond worden geplaatst zodat je het beste rendement krijgt op je vloerverwarming en/of vloerkoeling.

Hebeta dryback PVC kopen met gratis snijverlies!

Bij de aanschaf van een Hebeta PVC vloer profiteert u van gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is het netto aantal vierkante meters invullen voor de vloer van uw keuze. Wij berekenen precies hoeveel PVC u nodig heeft, en het snijverlies krijgt u er gratis bij. U betaalt dus alleen voor de netto vierkante meters (bij vloeren groter dan 35m2).

Als u ervoor kiest om de vloer door ons te laten plaatsen, kunt u de optie inclusief leggen selecteren en het type ondergrond aangeven. Vervolgens sturen wij u geheel vrijblijvend onze scherpste prijs per e-mail. Bij Hebeta dryback PVC stroken bedraagt het snijverlies 5%, wat betekent dat u zeker bent van voldoende materiaal voor een perfect resultaat.

We helpen u graag!

Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en kunnen je voorzien van advies op maat! Om u te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer kunt u met onze vloerconfigurator heel eenvoudig uw droomvloer visualiseren: maak thuis een foto en zie met 1 muisklik in één oogopslag hoe een Hebeta PVC vloer er in uw woonruimte of kantoor uit kan zien!

Hebeta PVC zijn stroken die verlijmd moeten worden gelegd. U kunt gebruik maken van onze legservice incl. egaliseren en verlijmd leggen, of alleen het materiaal aanschaffen voor een scherpe prijs.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005.