Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
Click PVC

Floorify Click planken

Wanneer je zelf wilt leggen, zijn de Floorify planken de ideale oplossing! De Floorify Click Planken: Warme kleuren, authentieke groeven en de unieke uitstraling van hout geven je Floorify pvc vloer die natuurlijke look en feel die zo aantrekkelijk is.Dat uitzonderlijke karakter van hout komt terug in veel kleine...

Lees meer...
Floorify
Planken
Paris Tan
Butter Crisps
Whitsundays
Blush
Croissant
Champagne
Cider
Cognac
Cohiba
Black Beauty
Cremant
Coconut
Stonehenge
Apple Crumble
Seychelles
Sabayon
Teddy Bear
Ile de Re
Matterhorn
Toffee
Clooney
Honey
Gingerbread
Goose
Dolly
Latte
Eivissa
Frangipane
Skyfall
Parmesan
Petit Beurre
1524,00 x 225,00 | Dikte 4,50mm
Slijtlaag 0,55mm
Levertijd 1-3 dagen
Gratis snijverlies!
Resultaten 1-30 van 30

Wanneer je zelf wilt leggen, zijn de Floorify planken de ideale oplossing! De Floorify Click Planken: Warme kleuren, authentieke groeven en de unieke uitstraling van hout geven je Floorify pvc vloer die natuurlijke look en feel die zo aantrekkelijk is. Dat uitzonderlijke karakter van hout komt terug in veel kleine details: de zachte glans van een geoliede vloer, een subtiele randafwerking, natuurlijke plankvariatie en een natuurgetrouwe, geborstelde structuur die altijd zacht en warm aanvoelt. Elke pvc plank is tot in de perfectie afgewerkt. Want ware schoonheid schuilt in de details. Floorify Click Planken zijn eenvoudig te leggen door het click-systeem en kunnen op elke harde stabiele ondergrond geplaatst worden zoals zand-cement, anhydriet of houten ondergrond. Er is nog wel een ondervloer nodig bij dit type click pvc. We adviseren hierbij de Floorify Comfort ondervloer die geschikt is voor vloerverwarming en koeling en tevens een 10dB geluidsdemping geeft voor gebruik in appartementen.

Floorify vloeren hebben een keiharde rigide kern die watervast en geluidsabsorberend is. Door deze kern zijn Floorify vloeren extreem sterk. De klikverbindingen zijn meer dan 4 keer sterker dan andere klik-pvc vloeren en 2 keer sterker dan laminaat dat 2 keer zo dik is. Door deze rigide kern kunnen de vloeren absoluut tegen een stootje. Ideaal voor kinderen die lekker kunnen spelen zonder dat u zich als ouder druk hoeft te maken over de vloer. In combinatie met de ondervloer is deze vloer zeer goed geïsoleerd.

Gratis snijverlies bij een Floorify click pvc planken vloer

Vul het netto aantal m2's in bij de vloer van uw keuzen en wij berekenen exact wat u nodig heeft. Het snijverlies krijgt u er gratis bij, dus u betaald alleen de netto m2's.(Bij vloeren groter dan 35m2).

Bij een Click PVC planken vloer is het snijverlies 5%

Floorify Click Planken zijn PVC stroken die zwevend gelegd worden net als een laminaatvloer. Vraag een offerte aan en geef de netto oppervlakte op. Wij sturen u dan onze beste prijs inclusief gratis snijverlies.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005. Of u kunt kiezen voor Floorify muurplinten in plinten van 61mm hoog of 89mm hoog. Ook heeft Floorify voor elke vloer een True Matching plakplint van kunststof in het assortiment.