Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Visgraat PVC (18 producten)

Hebeta Visgraat

De Visgraat PVC Hebeta zijn extra mat. De visgraat stroken zijn voorzien van een in-register embossing zodat de voelbare structuur exact overeen komt met het decor. Elke kleur is ook leverbaar in een plank formaat zodat daarmee een band met bies gemaakt kan worden. Of wanneer u bijvoorbeeld de...

Lees meer
Resultaten 1-30 van 30

De Visgraat PVC Hebeta zijn extra mat. De visgraat stroken zijn voorzien van een in-register embossing zodat de voelbare structuur exact overeen komt met het decor. Elke kleur is ook leverbaar in een plank formaat zodat daarmee een band met bies gemaakt kan worden. Of wanneer u bijvoorbeeld de begane grond in Visgraat PVC wilt hebben en de verdieping in dezelfde kleur in plank formaat, dan is dat mogelijk met Hebeta PVC.

Hebeta Visgraat PVC in uw ruimte?

Om u te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer kunt u met onze vloerconfigurator heel eenvoudig uw droomvloer visualiseren: maak thuis een foto en zie met 1 muisklik in één oogopslag hoe Hebeta visgraat PVC vloer er in uw woonruimte of kantoor uitzien!

Hebeta Visgraat PVC zijn vloeren die verlijmd moeten worden gelegd. U kunt gebruik maken van onze legservice incl. egaliseren en verlijmd leggen, of alleen het materiaal aanschaffen voor een scherpe prijs.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005.