Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
PVC vloeren (4 producten)

VTwonen PVC

VTwonen is een bekend merk dat bekend staat om zijn stijlvolle en eigentijdse interieurproducten. Een van hun populaire productlijnen is VTwonen PVC vloeren. Deze PVC-vloeren combineren functionaliteit met een prachtig ontwerp, waardoor ze perfect zijn voor zowel moderne als klassieke interieurs. De VTwonen PVC-vloeren zijn duurzaam en slijtvast, waardoor...

Lees meer
Resultaten 1-4 van 4

VTwonen is een bekend merk dat bekend staat om zijn stijlvolle en eigentijdse interieurproducten. Een van hun populaire productlijnen is VTwonen PVC vloeren. Deze PVC-vloeren combineren functionaliteit met een prachtig ontwerp, waardoor ze perfect zijn voor zowel moderne als klassieke interieurs. De VTwonen PVC-vloeren zijn duurzaam en slijtvast, waardoor ze geschikt zijn voor intensief gebruik in verschillende ruimtes, zoals de woonkamer, keuken, slaapkamer en zelfs commerciële ruimtes. Ze zijn bestand tegen krassen, vlekken en vocht, waardoor ze gemakkelijk te onderhouden zijn en lang meegaan. Wat deze vloeren echt bijzonder maakt, is hun realistische uitstraling. VTwonen heeft veel aandacht besteed aan het repliceren van natuurlijke texturen en patronen, zoals hout- en steenmotieven, waardoor ze een warme en authentieke sfeer in elke ruimte creëren.

PVC vloer inclusief leggen.

Wij kunnen uw PVC vloer ook vakkundig voor u plaatsen. Kies dan bij uw vloerkeuze de juiste ondergrond en u ziet direct de totale richtprijs.

Het installatieproces van PVC vloeren is eenvoudig en efficiënt. Met de verlijmde uitvoering ben je verzekerd van een naadloze en stevige bevestiging van elke plank, wat resulteert in een vloer die stabiel en geluiddempend is. Bovendien kan deze vloer rechtstreeks op een geëgaliseerde ondergrond worden geplaatst zodat je het beste rendement krijgt op je vloerverwarming en/of vloerkoeling.

VTwonen PVC kopen met gratis snijverlies!

Bij de aanschaf van een VTwonen PVC vloer profiteert u van gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is het netto aantal vierkante meters invullen voor de vloer van uw keuze. Wij berekenen precies hoeveel PVC u nodig heeft, en het snijverlies krijgt u er gratis bij. U betaalt dus alleen voor de netto vierkante meters (bij vloeren groter dan 35m2).

Als u ervoor kiest om de vloer door ons te laten plaatsen, kunt u de optie inclusief leggen selecteren en het type ondergrond aangeven. Vervolgens sturen wij u geheel vrijblijvend onze scherpste prijs per e-mail. Bij VTwonen PVC stroken bedraagt het snijverlies 5%, wat betekent dat u zeker bent van voldoende materiaal voor een perfect resultaat.

We helpen u graag!

Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en kunnen je voorzien van advies op maat!

VTwonen PVC zijn stroken die verlijmd moeten worden gelegd. U kunt gebruik maken van onze legservice incl. egaliseren en verlijmd leggen, of alleen het materiaal aanschaffen voor een scherpe prijs.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005.