Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
PVC Tegels

Belakos PVC Tegels

Er zijn mooie betonlook pvc tegels van Belakos te krijgen in de afmetingen 91cm x 45.5cm en 91cm x 91cm.Belakos PVC tegels kopen met gratis snijverlies!Bij de aanschaf van een Belakos PVC tegel vloer profiteert u van gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is het netto...

Lees meer...
Resultaten 1-6 van 6

Er zijn mooie betonlook pvc tegels van Belakos te krijgen in de afmetingen 91cm x 45.5cm en 91cm x 91cm.

Belakos PVC tegels kopen met gratis snijverlies!

Bij de aanschaf van een Belakos PVC tegel vloer profiteert u van gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is het netto aantal vierkante meters invullen voor de vloer van uw keuze. Wij berekenen precies hoeveel PVC u nodig heeft, en het snijverlies krijgt u er gratis bij. U betaalt dus alleen voor de netto vierkante meters (bij vloeren groter dan 35m2).

Als u ervoor kiest om de vloer door ons te laten plaatsen, kunt u de optie inclusief leggen selecteren en het type ondergrond aangeven. Vervolgens sturen wij u geheel vrijblijvend onze scherpste prijs per e-mail. Bij Belalos PVC tegels is het snijverlies 8%, wat betekent dat u zeker bent van voldoende materiaal voor een perfect resultaat.

Dit PVC moet verlijmd gelegd worden. U kunt gebruik maken van onze legservice incl. egaliseren en verlijmd leggen, of alleen het materiaal aanschaffen voor een scherpe prijs.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005.

Er zijn van Ambiant ook nog Belakos PVC vloeren, Belakos Visgraat PVC en Belakos Hongaarse Punt PVC vloeren leverbaar.

Nog niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan voor ons assortiment PVC vloeren, visgraat PVC, Hongaarse punt PVC, Click PVC Tegels, Visgraat Click PVC en Click PVC stroken.