Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
Hongaarse Punt PVC

Belakos Hongaarse Punt PVC

Deze vloer is geïnspireerd op het klassieke Hongaarsepunt patroon, dat een tijdloze en elegante uitstraling geeft aan elk interieur.Het Hongaarse punt patroon wordt gekenmerkt door de diagonale plaatsing van de PVC-stroken, die elkaar snijden in een hoek van 45 graden. Dit resulteert in een visueel aantrekkelijk patroon dat diepte...

Lees meer...
Belakos
Palazzo Hongaarse punt
kleur
kleur
kleur
560,00 x 99,00 | Dikte 2,50mm
Slijtlaag 0,55mm
€47,95 €44,95
Levertijd 1-3 dagen
Gratis snijverlies!
Belakos
Attico Hongaarse punt
kleur
560,00 x 99,00 | Dikte 2,50mm
Slijtlaag 0,55mm
€47,95 €44,95
Levertijd 1-3 dagen
Gratis snijverlies!
Resultaten 1-4 van 4

Deze vloer is geïnspireerd op het klassieke Hongaarsepunt patroon, dat een tijdloze en elegante uitstraling geeft aan elk interieur.

Het Hongaarse punt patroon wordt gekenmerkt door de diagonale plaatsing van de PVC-stroken, die elkaar snijden in een hoek van 45 graden. Dit resulteert in een visueel aantrekkelijk patroon dat diepte en dimensie toevoegt aan de ruimte. Het zorgt voor een klassieke uitstraling met een eigentijdse twist, waardoor het perfect past bij zowel traditionele als moderne interieurstijlen.

Een van de grootste voordelen van Belakos Hongaarse Punt PVC is de duurzaamheid. PVC-vloeren zijn van nature slijtvast en bestand tegen krassen, deuken en vlekken. Dit maakt ze uitermate geschikt voor drukbezochte ruimtes, zoals de woonkamer, keuken of hal. Bovendien is PVC waterbestendig, waardoor het ook ideaal is voor vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Naast duurzaamheid biedt PVC ook een eenvoudig onderhoud. Het oppervlak is glad en gemakkelijk schoon te maken, waardoor stof en vuil eenvoudig kunnen worden verwijderd. Regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen met een mild schoonmaakmiddel is voldoende om de vloer in optimale conditie te houden.

Wat is het verschil tussen Hongaarse Punt en een Visgraat vloer?

Het verschil tussen de twee vloeren is klein, maar wel zichtbaar! Het verschil zit hem in de groeven en belijning. Bij een visgraat (A)zijn de groeven trapsgewijs en bij een Hongaarse punt (B) ligt het bovenste van de planken tegen elkaar.

Ambiant Hongaarse punt versus Visgraat

Belakos hongaarse punt PVC kopen met gratis snijverlies!

Bij de aanschaf van een Hongaarse punt PVC vloer profiteert u van gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is het netto aantal vierkante meters invullen voor de vloer van uw keuze. Wij berekenen precies hoeveel PVC u nodig heeft, en het snijverlies krijgt u er gratis bij. U betaalt dus alleen voor de netto vierkante meters (bij vloeren groter dan 35m2).

Als u ervoor kiest om de vloer door ons te laten plaatsen, kunt u de optie inclusief leggen selecteren en het type ondergrond aangeven. Vervolgens sturen wij u geheel vrijblijvend onze scherpste prijs per e-mail. Bij hongaarsepunt PVC stroken is het snijverlies 12%, wat betekent dat u zeker bent van voldoende materiaal voor een perfect resultaat.

Belakos Hongaarse Punt PVC zijn stroken die verlijmd moeten worden gelegd. U kunt gebruik maken van onze legservice incl. egaliseren en verlijmd leggen, of alleen het materiaal aanschaffen voor een scherpe prijs.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005.

Er zijn van Belakos ook nog Belakos PVC vloeren en Belakos Visgraat PVC vloeren leverbaar.

Nog niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan voor ons assortiment PVC vloeren, visgraat PVC, Hongaarse punt PVC, Click PVC Tegels, Visgraat Click PVC en Click PVC planken.