Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
PVC vloeren

Belakos PVC

De Belakos PVC-vloeren zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaamheid en slijtvastheid garandeert, waardoor ze bestand zijn tegen dagelijkse belasting en langdurig gebruik. Belakos vloeren zijn perfect geschikt voor druk bezochte gebieden en gezinnen met kinderen en huisdieren, omdat ze bestand zijn tegen krassen, vlekken en vocht.Wat Belakos PVC...

Lees meer...
Belakos
Terreno
kleur
kleur
1530,00 x 250,00 | Dikte 2,50mm
Slijtlaag 0,55mm
€43,95 €36,95
Levertijd 1-3 dagen
Gratis snijverlies!
Resultaten 1-24 van 24

De Belakos PVC-vloeren zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaamheid en slijtvastheid garandeert, waardoor ze bestand zijn tegen dagelijkse belasting en langdurig gebruik. Belakos vloeren zijn perfect geschikt voor druk bezochte gebieden en gezinnen met kinderen en huisdieren, omdat ze bestand zijn tegen krassen, vlekken en vocht.

Wat Belakos PVC echt onderscheidt, is hun oog voor detail en realisme. Met geavanceerde printtechnologieën worden natuurlijke texturen zoals houtnerf en steenmotieven tot in de kleinste details gerepliceerd. Hierdoor bieden de vloeren een prachtige en authentieke uitstraling die niet van echt te onderscheiden is

Belakos PVC kopen met gratis snijverlies!

Bij de aanschaf van een Belakos PVC vloer profiteert u van gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is het netto aantal vierkante meters invullen voor de vloer van uw keuze. Wij berekenen precies hoeveel PVC u nodig heeft, en het snijverlies krijgt u er gratis bij. U betaalt dus alleen voor de netto vierkante meters (bij vloeren groter dan 35m2).

Als u ervoor kiest om de vloer door ons te laten plaatsen, kunt u de optie inclusief leggen selecteren en het type ondergrond aangeven. Vervolgens sturen wij u geheel vrijblijvend onze scherpste prijs per e-mail. Bij Belakos PVC stroken bedraagt het snijverlies 5%, wat betekent dat u zeker bent van voldoende materiaal voor een perfect resultaat.

Belakos PVC vloer inclusief leggen.

Wij kunnen uw PVC vloer ook vakkundig voor u plaatsen. Kies dan bij uw vloerkeuze de juiste ondergrond en u ziet direct de totale richtprijs.

Het installatieproces van PVC vloeren is eenvoudig en efficiënt. Met de verlijmde uitvoering ben je verzekerd van een naadloze en stevige bevestiging van elke plank, wat resulteert in een vloer die stabiel en geluiddempend is. Bovendien kan deze vloer rechtstreeks op een geëgaliseerde ondergrond worden geplaatst zodat je het beste rendement krijgt op je vloerverwarming en/of vloerkoeling.

We helpen u graag!

Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en kunnen je voorzien van advies op maat!

Belakos PVC zijn stroken die verlijmd moeten worden gelegd. U kunt gebruik maken van onze legservice incl. egaliseren en verlijmd leggen, of alleen het PVC bestellen voor een scherpe prijs.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7cm, 9cm en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005.

Er zijn van Belakos ook nog Belakos PVC tegels, Belakos Visgraat PVC vloeren en Belakos Hongaarse Punt PVC vloeren leverbaar.

Nog niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan voor ons assortiment PVC vloeren, visgraat PVC, Hongaarse punt PVC, Click PVC Tegels, Visgraat Click PVC en Click PVC planken