Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
PVC vloeren

Ambiant Estino dryback

Ambiant Estino PVC vloeren bestaan uit stijlvolle en duurzame lange en brede stroken van 152cm lang en 23,8cm breed en 2.5mm dik.De PVC stroken zijn uitgevoerd met een v-groef rondom de panelen en hebben een slijtlaag van 0.55mm dikte. Wat deze PVC vloeren extra mooi maakt is de rustige...

Lees meer...
Resultaten 1-6 van 6

Ambiant Estino PVC vloeren bestaan uit stijlvolle en duurzame lange en brede stroken van 152cm lang en 23,8cm breed en 2.5mm dik.

De PVC stroken zijn uitgevoerd met een v-groef rondom de panelen en hebben een slijtlaag van 0.55mm dikte. Wat deze PVC vloeren extra mooi maakt is de rustige structuur, weinig noesten en de register embossing. Het reliëf volgt exact het decor zodat het net een houten plank lijkt. Ambiant Estino PVC is leverbaar in de kleuren: Dark Oak, Smoky, Beige en Natural Oak.

Deze vloeren zijn slijtvast, uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling en bovendien geluiddempend.

Gratis snijverlies bij uw bestelling van de Estino PVC!

Bij uw bestelling bieden wij u een geweldige aanbieding: gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is de netto te leggen oppervlakte van uw vloer opgeven en wij voegen er automatisch 5% gratis snijverlies aan toe!

Waarom is dit zo voordelig? Snijverlies verwijst naar het extra materiaal dat nodig is bij het leggen van een vloer om eventuele fouten of onvolkomenheden te compenseren. Door u gratis snijverlies aan te bieden, zorgen we ervoor dat er voldoende materiaal is om uw vloer perfect te leggen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kleine meetfoutjes of onverwachte complicaties.

Om van deze aanbieding te profiteren, hoeft u alleen maar vrijblijvend een offerte bij ons in te dienen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, werken wij de offerte voor u uit en sturen we deze terug per e-mail. U kunt erop vertrouwen dat we u de scherpste prijs bieden voor deze vloer.

Wij kunnen uw Ambiant PVC vloer ook voor u leggen!

U kunt uw Ambiant Estino dryback PVC vloer ook voordelig laten installeren inclusief egaliseren door één van onze ervaren leggers. Kies bij de vloer 'compleet gelegd' en selecteer uw ondergrond. U krijgt dan direct een goede richtprijs te zien inclusief egaliseren en leggen.

Afwerking van de Ambiant Estino PVC vloer

Als afwerking langs de muren is een MDF plint aan te bevelen. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, wordt de vloer er strak tegen aan gelegd en dan gekit met transparant trijs kit. Denk ook aan een goede schoon-droogloopmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.