Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
Visgraat Click PVC

Floorify Visgraat Click PVC

De Floorify Visgraat Click PVC vloeren zijn grote stroken van 75cm lang. De vloeren zijn uitgevoerd met een micro v-groef rondom de strook. Ze zijn ook voorzien van een register embossing, zodat de structuur exact het decor volgt. Dit geeft een zeer natuurgetrouwe uitstraling.Er is nog wel een geschikte...

Lees meer...
Resultaten 1-7 van 7

De Floorify Visgraat Click PVC vloeren zijn grote stroken van 75cm lang. De vloeren zijn uitgevoerd met een micro v-groef rondom de strook. Ze zijn ook voorzien van een register embossing, zodat de structuur exact het decor volgt. Dit geeft een zeer natuurgetrouwe uitstraling.

Er is nog wel een geschikte ondervloer nodig voordat deze visgraat vloer gelegd kan worden. De Floorify Comfort ondervloer is hier prima geschikt voor mits de ondergrond drukvast en stabiel is.

Floorify vloeren hebben een keiharde rigide kern die watervast en geluidsabsorberend is. Door deze kern zijn Floorify vloeren extreem sterk. De klikverbindingen zijn meer dan 4 keer sterker dan andere klik-pvc vloeren en 2 keer sterker dan laminaat dat 2 keer zo dik is. Door deze rigide kern kunnen de vloeren absoluut tegen een stootje. Ideaal voor kinderen die lekker kunnen spelen zonder dat u zich als ouder druk hoeft te maken over de vloer. In combinatie met de ondervloer is deze vloer zeer goed geïsoleerd.

Gratis snijverlies bij een Floorify click visgraat vloer

Vul het netto aantal m2's in bij de vloer van uw keuzen en wij berekenen exact wat u nodig heeft. Het snijverlies krijgt u er gratis bij, dus u betaald alleen de netto m2's. (Bij vloeren groter dan 35m2).
Bij een Click Visgraat vloer is het snijverlies 14% - 15%

Floorify Visgraat Click PVC zijn vloeren die zwevend gelegd worden net als een laminaatvloer worden gelegd. Geef bij uw offerte aanvraag het netto aantal m2's op en wij sturen u onze scherpste prijs incl. gratis snijverlies!

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005. Of u kunt kiezen voor Floorify muurplinten in plinten van 61mm hoog of 89mm hoog. Ook heeft Floorify voor elke vloer een True Matching plakplint van kunststof in het assortiment.