Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Click PVC

Belakos Click planken

Wanneer je zelf wilt leggen, is dit de ideale oplossing! De Belakos Click Planken zijn 7mm dik en hebben een toplaag van 0.55mm waardoor deze geschikt is voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik. De volgende series zijn leverbaar in click uitvoering.Attico clickPalazzo clickBelakos Click PVC is eenvoudig zelf te...

Lees meer...
Belakos
Attico Click
kleur
kleur
1511,00 x 229,00 | Dikte 7,00mm
Slijtlaag 0,55mm
€53,95 €45,85
Levertijd 1-3 dagen
Gratis snijverlies!
Belakos
Monastro Click
kleur
kleur
kleur
1511,00 x 229,00 | Dikte 7,00mm
Slijtlaag 0,55mm
€53,95 €45,85
Levertijd 1-3 dagen
Gratis snijverlies!
Belakos
Terreno Click
kleur
kleur
1511,00 x 229,00 | Dikte 7,00mm
Slijtlaag 0,55mm
€53,95 €45,85
Levertijd 1-3 dagen
Gratis snijverlies!
Resultaten 1-13 van 13

Wanneer je zelf wilt leggen, is dit de ideale oplossing! De Belakos Click Planken zijn 7mm dik en hebben een toplaag van 0.55mm waardoor deze geschikt is voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik.

De volgende series zijn leverbaar in click uitvoering.

Belakos Click PVC is eenvoudig zelf te leggen!

Belakos Click PVC vloeren zijn eenvoudig te installeren dankzij het handige kliksysteem. De stroken of planken klikken naadloos in elkaar, waardoor er geen lijm of extra bevestigingsmiddelen nodig zijn. Dit maakt het legproces snel en gemakkelijk, zelfs voor doe-het-zelvers.

Een ander voordeel van deze vloeren is het onderhoudsgemak. De click PVC vloeren zijn bestand tegen krassen, vlekken en slijtage, waardoor ze ideaal zijn voor drukke huishoudens of commerciële ruimtes. Met regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen blijft de vloer in optimale staat.

Belakos Click PVC vloeren bieden ook een ruime keuze aan kleuren en designs. De authentieke texturen en patronen geven de vloer een realistische uitstraling, waardoor het lijkt alsof u een echte houten vloer heeft.

Gratis snijverlies bij uw bestelling van een Belakos Click PVC vloer!

Bij uw bestelling bieden wij u een geweldige aanbieding: gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is de netto te leggen oppervlakte van uw vloer opgeven en wij voegen er automatisch 5% gratis snijverlies aan toe!

Waarom is dit zo voordelig? Snijverlies verwijst naar het extra materiaal dat nodig is bij het leggen van een vloer om eventuele fouten of onvolkomenheden te compenseren. Door u gratis snijverlies aan te bieden, zorgen we ervoor dat u voldoende materiaal heeft om uw vloer perfect te leggen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kleine meetfoutjes of onverwachte complicaties.

Om van deze aanbieding te profiteren, hoeft u alleen maar vrijblijvend een offerte bij ons in te dienen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, werken wij de offerte voor u uit en sturen we deze terug per e-mail. U kunt erop vertrouwen dat we u de scherpste prijs bieden voor het benodigde materiaal.

Belakos Click PVC zijn stroken die zwevend gelegd worden net als een laminaatvloer. Vraag een offerte aan en geef de netto oppervlakte op. Wij sturen u dan onze beste prijs inclusief gratis snijverlies.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005. Of werk de vloer af met een bijpassende plakplint.

Er zijn ook nog Belakos Visgraat Click PVC vloeren leverbaar. Nog niet gevonden wat u zocht? Kijk dan hier voor ons complete assortiment aan Click PVC.