Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Visgraat PVC

Belakos Visgraat

De Belakos Visgraat PVC vloeren zijn er in verschillende afmetingen en kleuren. Zo kunt u kiezen uit een wat langere en bredere PVC visgraat strook van rond de 75x15cm of een iets kleiner formaat van 60x12cm. Alle vloeren zijn uitgevoerd met een micro v-groef rondom de strook. Ze zijn...

Lees meer...
Belakos
Terreno Visgraat XL
kleur
kleur
765,00 x 153,00 | Dikte 2,50mm
Slijtlaag 0,55mm
€43,95 €36,95
Levertijd 1-3 dagen
Gratis snijverlies!
Resultaten 1-24 van 24

De Belakos Visgraat PVC vloeren zijn er in verschillende afmetingen en kleuren. Zo kunt u kiezen uit een wat langere en bredere PVC visgraat strook van rond de 75x15cm of een iets kleiner formaat van 60x12cm. Alle vloeren zijn uitgevoerd met een micro v-groef rondom de strook. Ze zijn ook voorzien van een register embossing, zodat de structuur exact het decor volgt. Dit geeft een zeer natuurgetrouwe uitstraling.

Al deze Belakos visgraat stroken zijn 2.5mm dik en voorzien van een 0.55mm slijtlaag. Geschikt voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik.

Belakos visgraat PVC vloer inclusief leggen.

Wij kunnen uw visgraat vloer ook vakkundig voor u plaatsen. Kies dan bij uw vloerkeuze de juiste ondergrond en u ziet direct de totale richtprijs.

Een PVC-vloer is eenvoudig te onderhouden. Dankzij de vlekbestendige eigenschappen kunnen gemorste vloeistoffen eenvoudig worden schoongemaakt zonder blijvende vlekken achter te laten. Bovendien is de vloer geluiddempend, waardoor het omgevingsgeluid wordt verminderd en een rustige en comfortabele omgeving wordt gecreëerd.

Of je nu een klassieke of moderne stijl wilt creëren, een Belakos Visgraat PVC-vloer biedt veelzijdigheid en schoonheid. Met zijn verschillende afmetingen en duurzame eigenschappen is deze vloer een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een prachtige en praktische vloeroplossing.

Belakos visgraat PVC kopen met gratis snijverlies!

Bij de aanschaf van een PVC vloer profiteert u van gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is het netto aantal vierkante meters invullen voor de vloer van uw keuze. Wij berekenen precies hoeveel PVC u nodig heeft, en het snijverlies krijgt u er gratis bij. U betaalt dus alleen voor de netto vierkante meters (bij vloeren groter dan 35m2).

Als u ervoor kiest om de vloer door ons te laten plaatsen, kunt u de optie inclusief leggen selecteren en het type ondergrond aangeven. Vervolgens sturen wij u geheel vrijblijvend onze scherpste prijs per e-mail. Bij visgraat PVC vloer is het snijverlies 11%, wat betekent dat u zeker bent van voldoende materiaal voor een perfect resultaat.

U kunt gebruik maken van onze legservice incl. egaliseren en verlijmd leggen, of alleen het materiaal aanschaffen voor een scherpe prijs.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005.

Er zijn van Belakos ook nog Belakos PVC vloeren en Belakos Hongaarse Punt PVC vloeren leverbaar.

Nog niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan voor ons assortiment PVC vloeren, visgraat PVC, Hongaarse punt PVC, Click PVC Tegels, Visgraat Click PVC en Click PVC planken.