Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
Click PVC

Floer Click PVC

Ontdek Floer Click PVC: De Ultieme Keuze voor Stijl, Duurzaamheid en Gemak!Wil je jouw ruimte transformeren met vloeren die zowel verfijning als gebruiksgemak bieden? Maak kennis met Floer Click PVC, een toonbeeld van vloerinnovatie dat jouw interieur verrijkt met een harmonieuze balans tussen tijdloze esthetiek en moderne prestaties.Tijdloze Elegantie:Met...

Lees meer...
Resultaten 1-12 van 12

Ontdek Floer Click PVC: De Ultieme Keuze voor Stijl, Duurzaamheid en Gemak!

Wil je jouw ruimte transformeren met vloeren die zowel verfijning als gebruiksgemak bieden? Maak kennis met Floer Click PVC, een toonbeeld van vloerinnovatie dat jouw interieur verrijkt met een harmonieuze balans tussen tijdloze esthetiek en moderne prestaties.

Tijdloze Elegantie:

Met Floer Click PVC breng je de tijdloze schoonheid van natuurlijke materialen naar jouw vloeren. Kies uit een uitgebreide reeks designs, variërend van warm hout tot strak steen, en creëer een ambiance die jouw persoonlijke stijl weerspiegelt. Deze vloeren zijn ontworpen met oog voor detail, waarbij elke plank de natuurlijke nuances en texturen van het originele materiaal nauwkeurig nabootst.

Duurzame Prestaties:

Floer Click PVC is niet alleen mooi, maar ook duurzaam en bestand tegen het dagelijkse leven. Dankzij geavanceerde technologieën blijven deze vloeren er jarenlang als nieuw uitzien, ongeacht de uitdagingen van slijtage, krassen en vocht. Of het nu in een druk huishouden is of in een levendige commerciële ruimte, je kunt rekenen op de betrouwbaarheid van Floer Click PVC.

Eenvoudige Installatie:

Zeg vaarwel tegen ingewikkelde installaties. Met het handige click-systeem is de installatie van Floer Click PVC snel en moeiteloos. De planken klikken naadloos in elkaar, waardoor je binnen de kortste keren van jouw nieuwe vloer kunt genieten. Of je nu een ervaren klusser bent of voor het eerst zelf aan de slag gaat, Floer Click PVC maakt het gemakkelijk.

Onderhoudsgemak:

Floer Click PVC staat bekend om zijn eenvoudige onderhoud. Met een eenvoudige vegen en af en toe een vochtige dweil behoudt jouw vloer zijn prachtige uitstraling. Dit betekent meer tijd om te ontspannen en minder tijd besteed aan schoonmaken.

Milieubewuste Keuze:

Bij Floer streven we naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Onze Click PVC-vloeren worden vervaardigd met aandacht voor het milieu, zodat je niet alleen geniet van prachtige vloeren, maar ook bijdraagt aan een groenere wereld.

Transformeer Jouw Ruimte:

Klaar om jouw ruimte te transformeren met de veelzijdigheid en schoonheid van Floer Click PVC? Ontdek de diverse ontwerpen en kenmerken op [website link]. Ervaar de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en eenvoudige installatie en geef jouw interieur een opmerkelijke upgrade met Floer Click PVC. Jouw vloeren verdienen niets minder dan het allerbeste!

Gratis snijverlies bij uw bestelling van een Floer Click PVC vloer!

Bij uw bestelling bieden wij u een geweldige aanbieding: gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is de netto te leggen oppervlakte van uw vloer opgeven en wij voegen er automatisch 5% gratis snijverlies aan toe!

Waarom is dit zo voordelig? Snijverlies verwijst naar het extra materiaal dat nodig is bij het leggen van een vloer om eventuele fouten of onvolkomenheden te compenseren. Door u gratis snijverlies aan te bieden, zorgen we ervoor dat u voldoende materiaal heeft om uw vloer perfect te leggen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kleine meetfoutjes of onverwachte complicaties.

Om van deze aanbieding te profiteren, hoeft u alleen maar vrijblijvend een offerte bij ons in te dienen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, werken wij de offerte voor u uit en sturen we deze terug per e-mail. U kunt erop vertrouwen dat we u de scherpste prijs bieden voor het benodigde materiaal.

Floer Click Planken zijn PVC stroken die zwevend gelegd worden net als een laminaatvloer. Vraag een offerte aan en geef de netto oppervlakte op. Wij sturen u dan onze beste prijs inclusief gratis snijverlies.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005. Of werk de vloer af met een bijpassende plakplint.