Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
PVC vloeren (58 producten)

Therdex PVC

Therdex PVC heeft een ruime keus aan PVC vloeren. Zo kunt u kiezen voor rechte plank, visgraat, tegels en hongaarse punt pvc vloeren. Alle Therdex PVC is uitgevoerd met een micro v-groef rondom de strook. De PVC stroken zijn 2.5mm dik en voorzien van een 0.55mm slijtlaag. Geschikt voor...

Lees meer
Resultaten 1-30 van 58

Therdex PVC heeft een ruime keus aan PVC vloeren. Zo kunt u kiezen voor rechte plank, visgraat, tegels en hongaarse punt pvc vloeren. Alle Therdex PVC is uitgevoerd met een micro v-groef rondom de strook. De PVC stroken zijn 2.5mm dik en voorzien van een 0.55mm slijtlaag. Geschikt voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik.

Therdex PVC is een fantastische keuze voor wie op zoek is naar een duurzame en stijlvolle vloerbedekking. Deze stroken zijn vervaardigd uit hoogwaardig PVC-materiaal, waardoor ze bestand zijn tegen slijtage, krassen en vlekken. Bovendien zijn ze eenvoudig te onderhouden en schoon te maken, wat ervoor zorgt dat ze er jarenlang als nieuw uit blijven zien.

Therdex PVC is verkrijgbaar in verschillende dessins en afmetingen, waardoor er voor elke interieurstijl wel een geschikte variant te vinden is. Door de uitstekende kwaliteit van het materiaal zijn de planken bovendien uitermate geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld badkamers en keukens, waar vocht en vuil een rol kunnen spelen.

Kortom, de Therdex vloeren bieden een duurzame, stijlvolle en praktische oplossing voor wie op zoek is naar een nieuwe vloerbedekking. Met een ruime keuze aan dessins en afmetingen, en de eenvoudige installatie, is het mogelijk om elke ruimte in huis te voorzien van een prachtige en onderhoudsvriendelijke vloer.

PVC vloer inclusief leggen.

Wij kunnen uw PVC vloer ook vakkundig voor u plaatsen. Kies dan bij uw vloerkeuze de juiste ondergrond en u ziet direct de totale richtprijs.

Het installatieproces van PVC vloeren is eenvoudig en efficiënt. Met de verlijmde uitvoering ben je verzekerd van een naadloze en stevige bevestiging van elke plank, wat resulteert in een vloer die stabiel en geluiddempend is. Bovendien kan deze vloer rechtstreeks op een geëgaliseerde ondergrond worden geplaatst zodat je het beste rendement krijgt op je vloerverwarming en/of vloerkoeling.

Overzicht van Therdex plak PVC (dryback) series

Therdex serie Afmetingen (LxB) Dikte Slijtlaag dikte
Authentic 1524x228mm 2.5mm 0.55mm
Chevron 1219x228mm 2.5mm 0.55mm
Original 1517x228mm 2.5mm 0.55mm
Premier 1517x228mm 2.5mm 0.55mm
Premium 1219x228mm 2.5mm 0.55mm
Regular 1219x228mm 2.5mm 0.55mm
Rustique 1517x228mm 2.5mm 0.55mm
Tapis 1219x228mm 2.5mm 0.55mm
Xstralong 1829x228mm 2.5mm 0.55mm

Therdex PVC kopen met gratis snijverlies!

Bij de aanschaf van een Therdex PVC vloer profiteert u van gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is het netto aantal vierkante meters invullen voor de vloer van uw keuze. Wij berekenen precies hoeveel PVC u nodig heeft, en het snijverlies krijgt u er gratis bij. U betaalt dus alleen voor de netto vierkante meters (bij vloeren groter dan 35m2).

Als u ervoor kiest om de vloer door ons te laten plaatsen, kunt u de optie inclusief leggen selecteren en het type ondergrond aangeven. Vervolgens sturen wij u geheel vrijblijvend onze scherpste prijs per e-mail. Bij Therdex PVC stroken bedraagt het snijverlies 5%, wat betekent dat u zeker bent van voldoende materiaal voor een perfect resultaat.

We helpen u graag!

Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en kunnen je voorzien van advies op maat!

Therdex PVC vloeren zijn PVC stroken die verlijmd moeten worden gelegd. U kunt gebruik maken van onze legservice incl. egaliseren en verlijmd leggen, of alleen het materiaal aanschaffen voor een scherpe prijs.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005.