Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Visgraat PVC (20 producten)

Moduleo Visgraat

Een visgraatvloer wordt vaak geassocieerd met een tijdloos, historisch karakter en past daarom naadloos in traditionele of retroruimtes. Daarnaast biedt een visgraatvloer ook een grote meerwaarde in ultramoderne woningen, waar hij dynamiek creëert en visuele belangstelling wekt. Voor het ontwerp van minimalistische, esthetisch sterke interieurs blijkt de visgraatvloer een...

Lees meer
Resultaten 1-20 van 20

Een visgraatvloer wordt vaak geassocieerd met een tijdloos, historisch karakter en past daarom naadloos in traditionele of retroruimtes. Daarnaast biedt een visgraatvloer ook een grote meerwaarde in ultramoderne woningen, waar hij dynamiek creëert en visuele belangstelling wekt. Voor het ontwerp van minimalistische, esthetisch sterke interieurs blijkt de visgraatvloer een populaire en doordachte keuze. Dankzij Scandinavische interieurontwerpen - die wereldwijd aan populariteit blijven winnen - vindt het visgraatmotief steeds vaker zijn plaats in moderne woningen. Deze vloeren hebben een afmeting van 632x158x2.5mm en zijn voorzien van een slijtvaste toplaag van 0.55mm waardoor deze geschikt is voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik. Moduleo Herringbone heeft de volgende series in de collectie:

Moduleo visgraat vloer inclusief leggen.

Wij kunnen uw vloer ook vakkundig voor u plaatsen. Kies dan bij uw vloerkeuze de juiste ondergrond en u ziet direct de totale richtprijs.

Een PVC-vloer is eenvoudig te onderhouden. Dankzij de vlekbestendige eigenschappen kunnen gemorste vloeistoffen eenvoudig worden schoongemaakt zonder blijvende vlekken achter te laten. Bovendien is de vloer geluiddempend, waardoor het omgevingsgeluid wordt verminderd en een rustige en comfortabele omgeving wordt gecreëerd.

Of je nu een klassieke of moderne stijl wilt creëren, een Moduleo Visgraat PVC-vloer biedt veelzijdigheid en schoonheid.

Moduleo Herringbone PVC kopen met gratis snijverlies!

Bij de aanschaf van een PVC vloer bij PVCvloerenOnline.nl profiteert u van gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is het netto aantal vierkante meters invullen voor de vloer van uw keuze. Wij berekenen precies hoeveel PVC u nodig heeft, en het snijverlies krijgt u er gratis bij. U betaalt dus alleen voor de netto vierkante meters (bij vloeren groter dan 35m2).

Als u ervoor kiest om de vloer door ons te laten plaatsen, kunt u de optie inclusief leggen selecteren en het type ondergrond aangeven. Vervolgens sturen wij u geheel vrijblijvend onze scherpste prijs per e-mail. Bij een visgraat vloer is het snijverlies 11%, wat betekent dat u zeker bent van voldoende materiaal voor een perfect resultaat.

We helpen u graag!

Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en kunnen je voorzien van advies op maat!

Deze vloeren moeten verlijmd gelegd worden. U kunt gebruik maken van onze legservice incl. egaliseren en verlijmd leggen, of alleen het materiaal aanschaffen voor een scherpe prijs.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005.


Ook van Moduleo leverbaar:


Nog niet gevonden wat u zocht? Kijk dan hier voor ons complete assortiment aan