Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
Click PVC Tegels

Floorify Tegels click 61x30.5cm (Small)

Floorify is een toonaangevend merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en innovatieve vloeroplossingen. Een van de opvallende producten van Floorify zijn de tegels met een formaat van 61x30.5 cm. Deze tegels combineren de voordelen van PVC met het realistische uiterlijk van echte tegels, waardoor ze een ideale keuze...

Lees meer...
Resultaten 1-10 van 10

Floorify is een toonaangevend merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en innovatieve vloeroplossingen. Een van de opvallende producten van Floorify zijn de tegels met een formaat van 61x30.5 cm. Deze tegels combineren de voordelen van PVC met het realistische uiterlijk van echte tegels, waardoor ze een ideale keuze zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Met een formaat van 61x30.5 cm bieden de Floorify tegels een ruime en royale uitstraling aan elke ruimte. Of het nu gaat om een woonkamer, keuken, badkamer of commerciële omgeving, deze tegels voegen stijl en elegantie toe aan elk interieur. Het formaat maakt ze ook geschikt voor grote oppervlakken, waardoor ze de ruimte visueel kunnen vergroten.

Floorify Tegels zijn duurzaam

Een van de opvallende kenmerken van de Floorify tegels is hun duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal dat bestand is tegen krassen, vlekken en slijtage. Dit zorgt ervoor dat de tegels er jarenlang als nieuw uitzien, zelfs in drukke omgevingen met intensief gebruik. Bovendien zijn de tegels waterbestendig, waardoor ze perfect zijn voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Floorify klik pvc tegels zijn eenvoudig te leggen!

Naast hun duurzaamheid bieden de Floorify tegels ook eenvoudig onderhoud en installatiegemak. Ze zijn eenvoudig schoon te maken met een stofzuiger en een vochtige doek, waardoor ze hun prachtige uitstraling behouden met minimale inspanning. Bovendien zijn de tegels voorzien van een handig kliksysteem, waardoor ze gemakkelijk te installeren zijn zonder lijm. Dit bespaart tijd en kosten bij het leggen van de vloer.
De Floorify tegels met een formaat van 61x30.5 cm zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en designs. Of je nu op zoek bent naar een moderne betonuitstraling of een Terrazzo of Ceppo tegelpatroon, er is een tegelontwerp dat past bij jouw smaak en interieurvoorkeuren. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen, waardoor je de vrijheid hebt om een vloer te kiezen die perfect past bij jouw persoonlijke stijl.
Kortom, de Floorify tegels met een formaat van 61x30.5 cm bieden een combinatie van duurzaamheid, waterbestendigheid en installatiegemak. Met hun realistische uitstraling en diverse ontwerpmogelijkheden zijn deze tegels een ideale keuze voor het creëren van een prachtige vloer in elke ruimte. Ontdek de mogelijkheden van de Floorify tegels met een formaat van 60x30 cm en verrijk je interieur met hun indrukwekkende kwaliteit en esthetiek.

Gratis snijverlies bij uw Floorify Tegel Click vloer!

Bij uw bestelling bieden wij u een geweldige aanbieding: gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is de netto te leggen oppervlakte van uw vloer opgeven en wij voegen er automatisch 10% gratis snijverlies aan toe!

Waarom is dit zo voordelig? Snijverlies verwijst naar het extra materiaal dat nodig is bij het leggen van een vloer om eventuele fouten of onvolkomenheden te compenseren. Door u gratis snijverlies aan te bieden, zorgen we ervoor dat u voldoende materiaal heeft om uw vloer perfect te leggen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kleine meetfoutjes of onverwachte complicaties.

Om van deze aanbieding te profiteren, hoeft u alleen maar vrijblijvend een offerte bij ons in te dienen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, werken wij de offerte voor u uit en sturen we deze terug per e-mail. U kunt erop vertrouwen dat we u de scherpste prijs bieden voor het benodigde materiaal.