Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Visgraat PVC

Belakos Monastro Visgraat XL

PVC vloeren zijn uitgevoerd met een v-groef rondom de panelen. Met een afmeting van 765x153mm en dikte van 2.5mm vallen de Belakos Monastro Visgraat XL PVC stroken onder walvisgraat vloeren. Door de slijtlaag van maar liefst 0.55mm is deze PVC vloer geschikt om in huishoudelijke en commerciële ruimten te...

Lees meer...
Resultaten 1-4 van 4

PVC vloeren zijn uitgevoerd met een v-groef rondom de panelen. Met een afmeting van 765x153mm en dikte van 2.5mm vallen de Belakos Monastro Visgraat XL PVC stroken onder walvisgraat vloeren. Door de slijtlaag van maar liefst 0.55mm is deze PVC vloer geschikt om in huishoudelijke en commerciële ruimten te plaatsen. Deze vloer is uitgevoerd met het 'Embossed in Register' structuur lijkt het net een echte houten visgraat vloer! Bovendien zitten er maar liefst 36 unieke planken in deze vloer zodat herhaling wordt geminimaliseerd!

Wij kunnen uw Belakos Monasto Visgraat XL PVC vloer ook voor u leggen!

U kunt uw visgraat vloer ook voordelig laten installeren inclusief egaliseren door één van onze ervaren leggers.

Afwerking van de PVC vloer

Als afwerking langs de muren is een MDF plint aan te bevelen. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, wordt de vloer er strak tegen aan gelegd en dan gekit met transparant trijs kit. Denk ook aan een goede schoon-droogloopmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Gratis snijverlies bij uw bestelling van een visgraat PVC!

Bij uw bestelling bieden wij u een geweldige aanbieding: gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is de netto te leggen oppervlakte van uw vloer opgeven en wij voegen er automatisch 11% gratis snijverlies aan toe! (wanneer de oppervlakte 35m² of meer is).

Waarom is dit zo voordelig? Snijverlies verwijst naar het extra materiaal dat nodig is bij het leggen van een vloer om eventuele fouten of onvolkomenheden te compenseren. Door u gratis snijverlies aan te bieden, zorgen we ervoor dat u voldoende materiaal heeft om uw vloer perfect te leggen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kleine meetfoutjes of onverwachte complicaties.

Om van deze aanbieding te profiteren, hoeft u alleen maar vrijblijvend een offerte bij ons in te dienen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, werken wij de offerte voor u uit en sturen we deze terug per e-mail. U kunt erop vertrouwen dat we u de scherpste prijs bieden voor het benodigde materiaal.

Nog niet gevonden wat u zocht? Kijk dan bij ons volledig assortiment aan Visgraat PVC.