Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Click PVC

Ambiant Navaro Click PVC

De Navaro Click is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. De Navaro Click PVC stroken zijn eenvoudig zelf te leggen en uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. De drager is een composite (rigid core). Er zit geen ondervloer onder deze stroken en er moet een aparte ondervloer onder die geschikt...

Lees meer...
Resultaten 1-4 van 4

De Navaro Click is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. De Navaro Click PVC stroken zijn eenvoudig zelf te leggen en uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. De drager is een composite (rigid core). Er zit geen ondervloer onder deze stroken en er moet een aparte ondervloer onder die geschikt is voor rigid click pvc. De planken hebben een lengte van 122cm, breedte van 22.9cm en een totale dikte is 5mm. Het is een bijzonder sterke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. De subtiele v-groef rondom de pvc stroken zorgen voor een rustige uitstraling van de vloer.

Voordelen van de Navaro Click

Hoge kwaliteit. Deze PVC vloeren hebben een slijtlaag van 0,55 mm. Dit betekend dat ze geschikt zijn voor zwaar woongebruik of intensief project gebruik. Deze vloer kan dus in alle ruimtes van uw woning of kantoor gebruikt worden.

Geschikt voor vloerverwarming. De warmtedoorlaatweerstand van de click uitvoering is slechts 0,049 (m2 K/W) dus uitermate geschikt voor vloerverwarming. Let op! Hier komt de warmte weerstand van de ondervloer nog bij!

Waterbestendig. Deze click PVC vloeren zijn vochtbestendig, gemakkelijk te reinigen en erg hygiënisch doordat vuil niet kan doordringen in de gesloten toplaag.

Verhuisbaar. Door het uniclic clicksysteem kan deze vloer er eenvoudig uitgehaald worden en opnieuw worden gelegd.

Click PVC is prima zelf te leggen

De Navaro Click kan gelegd worden op elke harde en stabiele ondergrond, en is ook prima geschikt voor op een houten vloer. De subtiele v-groef rondom de pvc stroken zorgen voor een rustige uitstraling van de vloer.

Gratis snijverlies bij uw Ambiant Navaro Click PVC bestelling!

Bij uw bestelling bieden wij u een geweldige aanbieding: gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is de netto te leggen oppervlakte van uw vloer opgeven en wij voegen er automatisch 5% gratis snijverlies aan toe! (wanneer de oppervlakte 35m² of meer is).

Waarom is dit zo voordelig? Snijverlies verwijst naar het extra materiaal dat nodig is bij het leggen van een vloer om eventuele fouten of onvolkomenheden te compenseren. Door u gratis snijverlies aan te bieden, zorgen we ervoor dat u voldoende materiaal heeft om uw vloer perfect te leggen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kleine meetfoutjes of onverwachte complicaties.

Om van deze aanbieding te profiteren, hoeft u alleen maar vrijblijvend een offerte bij ons in te dienen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, werken wij de offerte voor u uit en sturen we deze terug per e-mail. U kunt erop vertrouwen dat we u de scherpste prijs bieden voor het benodigde materiaal.

Afwerking van de Click PVC vloer

Als afwerking langs de muren zijn MDF plinten aan te bevelen. Kies hier bij voorkeur voor een 15mm dikke plint zodat de uitzettingsvoeg altijd wordt afgedekt. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, kan dit afgewerkt worden met een bijpassende plakplint of worden af gekit. Denk ook aan een goede deurmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Leginstructie Ambiant Click PVC

De Ambant Navaro is ook in verlijmde uitvoering (dryback) leverbaar.