Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
PVC vloeren

Floer Bossen PVC

Ontdek Luxe en Natuurlijke Schoonheid met Floer Bossen PVC Vloeren!Ervaar de pracht van een echte houten vloer zonder compromissen te sluiten op duurzaamheid en onderhoudsgemak. De vloeren uit de collectie Bossen bieden u een unieke combinatie van levensechte houtstructuur, subtiele microvelling en ongeëvenaarde stijl. Transformeer uw leefruimte met de...

Lees meer...
Floer
Bossen PVC
Wendelbos Licht Eiken
Voorsterbos Donker Eiken
Midwolderbos Rustiek Eiken
Waterloopbos Lichtbruin Eiken
Kadoelerbos Gerookt Eiken
Noordlaarderbos Natuur Eiken
1516,00 x 241,00 | Dikte 2,50mm
Slijtlaag 0,55mm
€39,95 €35,95
Levertijd 1-3 dagen
Gratis snijverlies!
Resultaten 1-6 van 6

Ontdek Luxe en Natuurlijke Schoonheid met Floer Bossen PVC Vloeren!

Ervaar de pracht van een echte houten vloer zonder compromissen te sluiten op duurzaamheid en onderhoudsgemak. De vloeren uit de collectie Bossen bieden u een unieke combinatie van levensechte houtstructuur, subtiele microvelling en ongeëvenaarde stijl. Transformeer uw leefruimte met de warme en uitnodigende uitstraling van een luxe eiken vloer, versterkt door de verfijnde details.

De extra brede en lange PVC planken, met een indrukwekkende lengte van 151,6 cm en een royale breedte van 24,1 cm, weerspiegelen de grandeur van een ruime, open omgeving. De microvelling voegt een onmiskenbare diepte toe aan het oppervlak, waardoor de grootse afmetingen van de vloerplanken worden geaccentueerd en elke plank zijn eigen karakter krijgt. Het resultaat is een vloer die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook tactiel genot biedt bij elke stap.

Wat Floer Bossen PVC vloeren nog specialer maakt, is de toewijding aan milieuvriendelijkheid. Ons PVC wordt vervaardigd met behulp van een natuurlijke bio-weekmaker, afkomstig van de veelzijdige sojaboon. Dit betekent dat u kunt genieten van uw nieuwe vloer met een gerust hart, wetende dat u bijdraagt aan een groenere toekomst. Uw huis wordt niet alleen mooier, maar ook milieuvriendelijker.

En dat is nog niet alles! We zijn zo overtuigd van de kwaliteit en duurzaamheid van onze PVC vloeren dat we u maar liefst 20 jaar fabrieksgarantie bieden. Dit is een bewijs van ons vertrouwen in de langdurige prestaties en schoonheid van uw vloer. Met een PVC vloer kiest u voor jarenlang genot en stijl in uw interieur, zonder zorgen.

Ervaar de sensatie van authentieke houtstructuur, de elegantie van microvelling en de rustgevende wetenschap dat uw keuze goed is voor zowel uw huis als de planeet. Kies voor Bossen PVC en maak uw vloer een ware blikvanger waar u trots op kunt zijn!

Wij kunnen uw Floer Bossen PVC vloer ook voor u leggen!

U kunt uw PVC vloer ook voordelig laten installeren inclusief egaliseren door één van onze ervaren leggers.

Afwerking van de PVC vloer

Als afwerking langs de muren is een MDF plint aan te bevelen. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, wordt de vloer er strak tegen aan gelegd en dan gekit met transparant trijs kit. Denk ook aan een goede schoon-droogloopmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Gratis snijverlies bij uw bestelling van Bossen PVC!

Bij uw bestelling bieden wij u een geweldige aanbieding: gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is de netto te leggen oppervlakte van uw vloer opgeven en wij voegen er automatisch 5% gratis snijverlies aan toe! (wanneer de oppervlakte 35m² of meer is).

Waarom is dit zo voordelig? Snijverlies verwijst naar het extra materiaal dat nodig is bij het leggen van een vloer om eventuele fouten of onvolkomenheden te compenseren. Door u gratis snijverlies aan te bieden, zorgen we ervoor dat u voldoende materiaal heeft om uw vloer perfect te leggen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kleine meetfoutjes of onverwachte complicaties.

Om van deze aanbieding te profiteren, hoeft u alleen maar vrijblijvend een offerte bij ons in te dienen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, werken wij de offerte voor u uit en sturen we deze terug per e-mail. U kunt erop vertrouwen dat we u de scherpste prijs bieden voor het benodigde materiaal.