Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
PVC vloeren

Floer Dorpen PVC

Breng de natuurlijke pracht van het platteland naar uw interieur met Floer Dorpen PVC. De vloerplanken zijn doordrongen van authentieke houtnerf en subtiele textuur, waardoor elke ruimte een vleugje landelijke charme krijgt. Met royale afmetingen - 151,6 cm lang en 24,1 cm breed - ademt deze vloer ruimte en...

Lees meer...
Floer
Dorpen PVC
Onnen Onbehandeld Eiken 2.0 MEGAMAT
Callantsoog Cremewit Eiken 2.0 MEGAMAT
Makkum Mokka Eiken MEGAMAT
Noordwijk Natuur Eiken MEGAMAT
Lisse Lichtbruin Eiken MEGAMAT
Bemmel Beige Eiken MEGAMAT
Langelo Landelijk Eiken MEGAMAT
Grolloo Grijsbeige MEGAMAT
Buinen Bruin Eiken MEGAMAT
Clinge Creme Eiken MEGAMAT
Wateringen Wit Eiken MEGAMAT
Nootdorp Nootbruin Eiken MEGAMAT
1219,00 x 228,00 | Dikte 2,50mm
Slijtlaag 0,55mm
Levertijd 1-3 dagen
Gratis snijverlies!
Resultaten 1-12 van 12

Breng de natuurlijke pracht van het platteland naar uw interieur met Floer Dorpen PVC. De vloerplanken zijn doordrongen van authentieke houtnerf en subtiele textuur, waardoor elke ruimte een vleugje landelijke charme krijgt. Met royale afmetingen - 151,6 cm lang en 24,1 cm breed - ademt deze vloer ruimte en openheid. De verfijnde microvelling voegt karakter toe aan elk stuk en benadrukt het oog voor detail. Bovendien is deze ecologisch bewuste vloer doordrenkt met duurzaamheid, dankzij een natuurlijke bio-weekmaker afgeleid van de sojaboon. Vertrouw op de 20 jaar fabrieksgarantie en kies voor tijdloze elegantie met Floer Dorpen PVC.

Wij kunnen uw Floer Dorpen PVC vloer ook voor u leggen!

U kunt uw PVC vloer ook voordelig laten installeren inclusief egaliseren door één van onze ervaren leggers.

Afwerking van de PVC vloer

Als afwerking langs de muren is een MDF plint aan te bevelen. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, wordt de vloer er strak tegen aan gelegd en dan gekit met transparant trijs kit. Denk ook aan een goede schoon-droogloopmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Gratis snijverlies bij uw bestelling van Dorpen PVC!

Bij uw bestelling bieden wij u een geweldige aanbieding: gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is de netto te leggen oppervlakte van uw vloer opgeven en wij voegen er automatisch 5% gratis snijverlies aan toe! (wanneer de oppervlakte 35m² of meer is).

Waarom is dit zo voordelig? Snijverlies verwijst naar het extra materiaal dat nodig is bij het leggen van een vloer om eventuele fouten of onvolkomenheden te compenseren. Door u gratis snijverlies aan te bieden, zorgen we ervoor dat u voldoende materiaal heeft om uw vloer perfect te leggen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kleine meetfoutjes of onverwachte complicaties.

Om van deze aanbieding te profiteren, hoeft u alleen maar vrijblijvend een offerte bij ons in te dienen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, werken wij de offerte voor u uit en sturen we deze terug per e-mail. U kunt erop vertrouwen dat we u de scherpste prijs bieden voor het benodigde materiaal.