Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
PVC Planken (26 producten)

Vivafloors PVC Planken

VivaFloors PVC is er in eiken en naaldhout prints welke weer onderverdeeld zijn in diverse kleuren. Alle VivaFloors PVC is uitgevoerd met een micro v-groef rondom de strook.Alle VivaFloors PVC plankenk zijn 2.5mm dik en voorzien van een 0.55mm slijtlaag. Geschikt voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik.VivaFloors PVC kopen...

Lees meer
Resultaten 1-30 van 30

VivaFloors PVC is er in eiken en naaldhout prints welke weer onderverdeeld zijn in diverse kleuren. Alle VivaFloors PVC is uitgevoerd met een micro v-groef rondom de strook.

Alle VivaFloors PVC plankenk zijn 2.5mm dik en voorzien van een 0.55mm slijtlaag. Geschikt voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik.


VivaFloors PVC kopen met gratis snijverlies!

Vul het netto aantal m2's in bij de vloer van uw keuze en wij berekenen exact wat er nodig is aan PVC. Het snijverlies krijgt u er gratis bij, dus u betaalt alleen de netto m2's.(Bij vloeren groter dan 35m2).Wanneer u de vloer door ons wilt laten plaatsen, dan kunt u de optie inclusief leggen kiezen en dan het soort ondergrond aangeven. Wij zullen u onze scherpste prijs, geheel vrijblijvend per email toe sturen.

Bij een VivaFloors PVC stroken vloer is het snijverlies 5%

Vivafloors PVC Planken zijn PVC stroken die verlijmd moeten worden gelegd. U kunt gebruik maken van onze legservice incl. egaliseren en verlijmd leggen, of alleen het materiaal aanschaffen voor een scherpe prijs.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005.

Ons nummer:

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!