Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
PVC vloeren

Mflor River Oak XL dryback PVC

De PVC stroken van Mflor River Oak XL zijn 150cm lang en 23cm breed. De subtiele v-groef rondom de pvc stroken zorgen voor een rustige uitstraling van de vloer. Het is een bijzonder sterke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het...

Lees meer...
Resultaten 1-6 van 6

De PVC stroken van Mflor River Oak XL zijn 150cm lang en 23cm breed. De subtiele v-groef rondom de pvc stroken zorgen voor een rustige uitstraling van de vloer. Het is een bijzonder sterke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. 

Slijtlaag River Oak XL PVC

Deze PVC vloeren hebben een slijtlaag van 0,55 mm. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor zwaar woongebruik of intensief project gebruik. Deze vloer kan dus in alle ruimtes van uw woning of kantoor gebruikt worden. De Mflor River Oak XL PVC collectie is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

Kan de River Oak XL op vloerverwarming?

Dit kan zeker, de warmtedoorlaatweerstand van de dryback (verlijmde uitvoering) is 0,02 (m2 K/W) is.

Gratis snijverlies bij uw Mflor River Oak XL PVC

Bij uw bestelling bieden wij u een geweldige aanbieding: gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is de netto te leggen oppervlakte van uw vloer opgeven en wij voegen er automatisch 5% gratis snijverlies aan toe! (wanneer de oppervlakte 35m² of meer is).

Waarom is dit zo voordelig? Snijverlies verwijst naar het extra materiaal dat nodig is bij het leggen van een vloer om eventuele fouten of onvolkomenheden te compenseren. Door u gratis snijverlies aan te bieden, zorgen we ervoor dat u voldoende materiaal heeft om uw vloer perfect te leggen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kleine meetfoutjes of onverwachte complicaties.

Om van deze aanbieding te profiteren, hoeft u alleen maar vrijblijvend een offerte bij ons in te dienen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, werken wij de offerte voor u uit en sturen we deze terug per e-mail. U kunt erop vertrouwen dat we u de scherpste prijs bieden voor het benodigde materiaal.

Wilt u een prijs voor een River Oak XL PVC inclusief leggen?

U kunt uw vloer ook voordelig laten installeren inclusief egaliseren door één van onze ervaren leggers. Vul het netto te leggen m2’s in bij de kleur vloer en selecteer ‘inclusief leggen’ en selecteer de ondergrond. U krijgt dan direct een goede richtprijs te zien inclusief egaliseren en leggen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, werken wij de offerte voor u uit en sturen u onze scherpste prijs per email toe. Prijzen zijn altijd inclusief BTW en er worden geen bezorg- en/of reiskosten gerekend.

Afwerking van de River Oak XL vloer

Als afwerking langs de muren is een MDF plint aan te bevelen. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, wordt de vloer er strak tegenaan gelegd en dan gekit met transparante trijs kit. Denk ook aan een goede schoon-droogloopmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.