Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
Hongaarse Punt PVC (2 producten)

Hebeta Hongaarse Punt

Deze vloer is geïnspireerd op het klassieke Hongaarsepunt patroon, dat een tijdloze en elegante uitstraling geeft aan elk interieur.Het Hongaarse punt patroon wordt gekenmerkt door de diagonale plaatsing van de PVC-stroken, die elkaar snijden in een hoek van 45 graden. Dit resulteert in een visueel aantrekkelijk patroon dat diepte...

Lees meer
Resultaten 1-2 van 2
Deze vloer is geïnspireerd op het klassieke Hongaarsepunt patroon, dat een tijdloze en elegante uitstraling geeft aan elk interieur. Het Hongaarse punt patroon wordt gekenmerkt door de diagonale plaatsing van de PVC-stroken, die elkaar snijden in een hoek van 45 graden. Dit resulteert in een visueel aantrekkelijk patroon dat diepte en dimensie toevoegt aan de ruimte. Het zorgt voor een klassieke uitstraling met een eigentijdse twist, waardoor het perfect past bij zowel traditionele als moderne interieurstijlen.

Hebeta hongaarse punt PVC kopen met gratis snijverlies!

Bij de aanschaf van een Hebeta hongaarse punt PVC vloer profiteert u van gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is het netto aantal vierkante meters invullen voor de vloer van uw keuze. Wij berekenen precies hoeveel PVC u nodig heeft, en het snijverlies krijgt u er gratis bij. U betaalt dus alleen voor de netto vierkante meters (bij vloeren groter dan 35m2).

Als u ervoor kiest om de vloer door ons te laten plaatsen, kunt u de optie inclusief leggen selecteren en het type ondergrond aangeven. Vervolgens sturen wij u geheel vrijblijvend onze scherpste prijs per e-mail. Bij hongaarsepunt PVC stroken is het snijverlies 12%, wat betekent dat u zeker bent van voldoende materiaal voor een perfect resultaat.

Hebeta Hongaarse Punt PVC zijn stroken die verlijmd moeten worden gelegd. U kunt gebruik maken van onze legservice incl. egaliseren en verlijmd leggen, of alleen het materiaal aanschaffen voor een scherpe prijs.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005.

Er zijn van Hebeta ook nog Ambiant PVC vloeren, Ambiant PVC tegels en Ambiant Visgraat PVC vloeren leverbaar.

Nog niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan voor ons assortiment PVC vloeren, visgraat PVC, Hongaarse punt PVC, Click PVC Tegels, Visgraat Click PVC en Click PVC planken.