Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
PVC Tegels

Moduleo Roots MattinaOp zoek naar iets strak, maar warm tegelijk? Deze zachte patinalook is de ultieme mix van gegoten beton en ambachtelijke vloeiingen.De Roots Mattina PVC tegels hebben een standaard afmeting van 659mm x 329mm en zijn 2.5mm dik met een slijtlaag van 0.55mm. Er zijn 3 kleuren leverbaar...

Lees meer...
Resultaten 1-8 van 8

Moduleo Roots Mattina

Op zoek naar iets strak, maar warm tegelijk? Deze zachte patinalook is de ultieme mix van gegoten beton en ambachtelijke vloeiingen.

De Roots Mattina PVC tegels hebben een standaard afmeting van 659mm x 329mm en zijn 2.5mm dik met een slijtlaag van 0.55mm. Er zijn 3 kleuren leverbaar in een grotere tegel van 986mm x 493mm. Moduleo PVC vloeren zijn vochtbestendig en dus ideaal voor keukens en badkamers en bovendien makkelijk schoon te maken. De mooie, duurzame collectie Roots Mattina PVC vloeren zijn ideaal voor elke ruimte van de gezinswoning. Moduleo presteert perfect in de meest veeleisende omgevingen en krijgt ook nog eens 25 jaar garantie mee. Vraag online vrijblijvend een offerte aan en wij sturen u onze scherpste prijs per email toe. Of kom langs in onze showroom/winkel voor persoonlijk advies.

PVC kopen voor een scherpe prijs

Geef het netto aantal m²'s op en wij berekenen wat er aan pakken nodig is incl. snijverlies. Het snijverlies van deze vloer is 8% en dat ronden we af naar hele pakken. Het snijverlies krijgt u van ons er gratis bij geleverd, zodat u alleen het netto aantal m²'s betaalt!

Wij kunnen uw Roots Mattina PVC tegels ook voor u leggen!

U kunt uw Moduleo Roots Mattina PVC ook voordelig laten installeren inclusief egaliseren door één van onze ervaren leggers.

Afwerking van de Moduleo PVC vloer

Als afwerking langs de muren is een MDF plint aan te bevelen. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, wordt de vloer er strak tegen aan gelegd en dan gekit met transparant trijs kit. Denk ook aan een goede schoon-droogloopmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Nog niet gevonden wat u zocht? Kijk dan bij ons volledig assortiment aan PVC tegels.