Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Click PVC

Gelasta City Click

De Gelasta City Click PVC stroken zijn eenvoudig zelf te leggen en met zijn warmteweerstand van slechts 0.02Kwh uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. De stroken zijn opgebouwd uit een composiet drager (waterbestendig) en daar boven op een PVC met een toplaag van 0.55mm. De onderzijde is voorzien van...

Lees meer...
Resultaten 1-6 van 6

De Gelasta City Click PVC stroken zijn eenvoudig zelf te leggen en met zijn warmteweerstand van slechts 0.02Kwh uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. De stroken zijn opgebouwd uit een composiet drager (waterbestendig) en daar boven op een PVC met een toplaag van 0.55mm. De onderzijde is voorzien van een 1mm geluiddempende kurk backing. De Gelasta City Click kan gelegd worden op elke stabiele en harde ondergrond. De breedte van 22,5cm en lengte van 153.2cm met de subtiele v-groef rondom de pvc stroken zorgen voor een rustige uitstraling van de vloer.

Gelasta City Click is prima zelf te leggen

De Gelasta City Click kan gelegd worden op elke harde en stabiele ondergrond, en is ook prima geschikt voor op een houten vloer.

Geschikt voor vloerverwarming en waterbestendig

Gelasta City Click PVC vloeren zijn vochtbestendig, gemakkelijk te reinigen en erg hygiënisch doordat vuil niet kan doordringen in de gesloten toplaag. Daarnaast is deze vloer zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Door de lage warmteweerstand baant de warmte zich vlug door de vloer heen naar de leefruimte. Dit is goed voor het milieu en je portemonnee.

Afwerking van de Gelasta City Click PVC vloer

Als afwerking langs de muren zijn MDF plinten aan te bevelen. Kies hier bij voorkeur voor een 15mm dikke plint zodat de uitzettingsvoeg altijd wordt afgedekt. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, kan dit afgewerkt worden met een bijpassende plakplint of worden af gekit. Denk ook aan een goede deurmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Is de City de juiste keuze voor u?

Wilt u geen click pvc vloer wilt maar liever een verlijmde pvc vloer uit deze collectie? Kies dan voor de Gelasta City dry back.