Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
Click PVC Tegels

QuickStep Illume PVC tegels click

QuickStep Illume Click PVC-tegels zijn hoogwaardige vloerbedekkingen die zowel stijlvol als praktisch zijn. Met hun unieke eigenschappen bieden ze een duurzame en gemakkelijk te installeren oplossing voor elke ruimte.De QuickStep Illume Click PVC-tegels hebben een afmeting van 856 x 428 x 6 mm, waardoor ze een solide en stevige...

Lees meer...
QuickStep
Illume
Kiezelbeton
Zachte Blush
Oesterbeton
Zacht Grafiet
Gewolkt Beton
Zandsteenbeton
Zachte Lucht
Zachte Salie
856,00 x 428,00 | Dikte 6,00mm
Slijtlaag 0,55mm
€54,95 €49,45
Levertijd 1-3 dagen
Gratis snijverlies!
Resultaten 1-8 van 8

QuickStep Illume Click PVC-tegels zijn hoogwaardige vloerbedekkingen die zowel stijlvol als praktisch zijn. Met hun unieke eigenschappen bieden ze een duurzame en gemakkelijk te installeren oplossing voor elke ruimte.

De QuickStep Illume Click PVC-tegels hebben een afmeting van 856 x 428 x 6 mm, waardoor ze een solide en stevige basis vormen voor elke ruimte. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijks gebruik, waaronder slijtage, krassen en vlekken. Dit maakt ze ideaal voor drukbezochte ruimtes zoals de woonkamer, keuken of hal, maar ook voor commerciële omgevingen zoals winkels of kantoren. De tegels hebben een aangehechte 10dB ondervloer, wat zorgt voor een uitstekende geluiddemping en extra comfort bij het lopen.

Naast het aantrekkelijke uiterlijk en de duurzaamheid zijn de QuickStep Illume Click PVC-tegels ook gemakkelijk te onderhouden. Dankzij het waterbestendige karakter van PVC kunnen de tegels eenvoudig worden gereinigd met een vochtige doek of een mild reinigingsmiddel. Dit maakt ze geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Gratis snijverlies bij uw QuickStep Illume click PVC

Bij uw bestelling bieden wij u een geweldige aanbieding: gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is de netto te leggen oppervlakte van uw vloer opgeven en wij voegen er automatisch 10% gratis snijverlies aan toe!

Waarom is dit zo voordelig? Snijverlies verwijst naar het extra materiaal dat nodig is bij het leggen van een vloer om eventuele fouten of onvolkomenheden te compenseren. Door u gratis snijverlies aan te bieden, zorgen we ervoor dat u voldoende materiaal heeft om uw vloer perfect te leggen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kleine meetfoutjes of onverwachte complicaties.

Om van deze aanbieding te profiteren, hoeft u alleen maar vrijblijvend een offerte bij ons in te dienen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, werken wij de offerte voor u uit en sturen we deze terug per e-mail. U kunt erop vertrouwen dat we u de scherpste prijs bieden voor het benodigde materiaal.