Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis

Ambiant PVC vloeren

Ben je op zoek naar een Ambiant PVC vloer? Op deze pagina vind je alle Ambiant dryback PVC, ook wel bekend als plak PVC, overzichtelijk gegroepeerd per serie. Met een ruime keuze aan designs, van gezellig en warm tot strak en modern, vind je altijd een stijl die perfect bij jouw smaak past.

Lees meer...

Bij ons profiteer je van scherpe prijzen, gratis snijverlies en persoonlijk advies. Bovendien hebben we een professionele legservice met eigen vakkundige leggers die jouw Ambiant vloer perfect kunnen installeren.

Zoek je een vloer die eenvoudig zelf te leggen is? Bekijk dan onze Ambiant click PVC vloeren, die speciaal ontworpen zijn voor eenvoudige zelfinstallatie.

Waarom kiezen voor een Ambiant dryback PVC vloer?

  • Diverse designs: Ambiant biedt een breed scala aan stijlen voor elke interieurvoorkeur.
  • Betaalbaarheid: Ambiant maakt PVC vloeren toegankelijk en betaalbaar voor de Nederlandse markt, zonder in te leveren op kwaliteit.
  • Onderhoudsgemak: Deze vloeren vereisen weinig onderhoud, zijn eenvoudig schoon te maken, en ideaal voor drukke huishoudens door de waterbestendige en hygiënische gesloten toplaag.
  • Geluiddempend: Biedt uitstekende geluidsisolatie, wat bijdraagt aan een rustiger en comfortabeler thuis.
  • Optimaal voor vloerverwarming: Dankzij de efficiënte warmtegeleiding zijn deze vloeren uiterst geschikt voor huizen met vloerverwarming.
  • Duurzaam: Ambiant PVC vloeren zijn gemaakt voor langdurig gebruik.
  • Stabiele plaatsing: De verlijmde installatie zorgt voor een strakke en stabiele ligging.

PVC vloer kopen met gratis snijverlies

Bij aanschaf van een Ambiant PVC vloer profiteer je bij ons van gratis snijverlies. Dit betekent dat je alleen betaalt voor het netto aantal vierkante meters. Hierdoor ben je altijd voordeliger uit. Het gratis snijverlies geldt bij afname van 35 m² of meer. Vul het netto aantal vierkante meters in bij jouw gekozen vloer en ontdek direct jouw voordeel.

Laat je Ambiant PVC vloer professioneel leggen

Onze professionele legservice met eigen vakkundige leggers zorgt voor een perfecte installatie van jouw Ambiant PVC vloer. Klik op 'Inclusief leggen' bij de vloer van jouw keuze en ontvang een vrijblijvende offerte met onze scherpste prijs. We staan voor je klaar met persoonlijk advies en uitstekende service.

Ervaar Ambiant PVC vloeren zelf met gratis stalen

Wil je de kwaliteit en kleur van Ambiant PVC vloeren zelf ervaren? Vraag dan nu eenvoudig gratis stalen aan. Dit helpt je te beoordelen hoe de vloer eruitziet onder verschillende lichtomstandigheden. Stuur ons een e-mail met de gewenste vloer en je adres, dan sturen wij de stalen kosteloos naar je op.

Visualiseer een Ambiant vloer met handige tools

Benieuwd naar hoe een Ambiant PVC vloer in jouw woning zou staan? Met de Ambiant AI-tool kun je eenvoudig verschillende PVC vloeren visualiseren door een foto van je kamer te uploaden. Deze tool gebruikt kunstmatige intelligentie om een realistisch beeld te creëren van jouw ruimte met de gekozen vloer.

Daarnaast biedt Ambiant ook de Ambiant Roomplanner. Met deze interactieve tool kun je jouw droomvloer bekijken in verschillende voorbeeldkamers of met een foto van je eigen woonruimte. Je kunt inzoomen om de vloer van dichtbij te bekijken, filters toepassen op type vloer, collectie of kleur, en zelfs twee vloeren naast elkaar vergelijken. Sla de afbeeldingen op of print ze uit om de verschillende vloeren op je gemak te vergelijken en de beste keuze te maken.

Keuze in afwerking

Als afwerking langs de muren raden wij MDF plinten aan, omdat deze universeel zijn en bij elke stijl passen. Onze plinten zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en hoogtes, zoals 7 cm, 9 cm en 12 cm, zodat je de perfecte match voor jouw Ambiant PVC vloer vindt. Je kunt kiezen uit afgelakte plinten in de RAL-kleuren 9010 en 9016, of uit wit of zwart gefoliede plinten. Voeg deze eenvoudig toe aan je vrijblijvende offerte op de productpagina's.

Welke Ambiant PVC vloer past bij jou?

Het vinden van de juiste PVC vloer kan overweldigend zijn door het ruime aanbod. Bij PVCvloerenOnline staan we klaar om je te begeleiden bij het maken van de beste keuze.

Wellicht kun je beginnen met het bekijken van welke vloersoort het beste past bij je interieur of wensen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens naar de andere PVC vloersoorten van Ambiant:

Ontdek meer vloeren in ons assortiment

Heb je nog niet gevonden wat je zocht? Ga dan naar ons complete aanbod van PVC vloeren. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen of een bezoek brengen aan onze winkel voor persoonlijk advies en om de vloeren in het echt te zien.

Zoek je nog meer inspiratie? Bekijk ook eens onze andere vloertypes:

Ontdek de perfecte vloer in onze showroom

Onze showroom staat voor iedereen open, of je nu specifiek advies zoekt of gewoon inspiratie wilt opdoen. Kom langs om een breed assortiment PVC vloeren te ontdekken, inclusief Ambiant en vele andere merken. Bij PVCvloerenOnline staan we klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de beste keuze. Voor onze openingstijden, bezoek onze contactpagina.