Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
Visgraat PVC

QuickStep Pristine visgraat PVC

De visgraatvloer wordt al eeuwen gelegd en is tot op de dag van vandaag niets aan populariteit verloren. De QuickStep Pristine visgraat vloer past in verschillende woonstijlen, perfect te combineren met zowel een modern als klassiek interieur. Qua formaat is de PVC visgraatvloer te leggen in iedere ruimte en...

Lees meer...
QuickStep
Pristine Visgraat
Ocean Bliss Warme Honing
Herfst Eik Naturel
Herfst Eik Bruin
Herfst Eik Honing
Senere Eik Medium Naturel
Ocean Bliss Naturel
Serene Eik Licht Naturel
740,00 x 129,00 | Dikte 2,50mm
Slijtlaag 0,55mm
€46,95 €42,25
Levertijd 1-3 dagen
Gratis snijverlies!
Resultaten 1-7 van 7

De visgraatvloer wordt al eeuwen gelegd en is tot op de dag van vandaag niets aan populariteit verloren. De QuickStep Pristine visgraat vloer past in verschillende woonstijlen, perfect te combineren met zowel een modern als klassiek interieur. Qua formaat is de PVC visgraatvloer te leggen in iedere ruimte en goed geschikt voor vloerverwarming. Deze extra grote visgraat van 740x129x2.5mm geven de ruimte een rustig karakter. Met de Quick-Step Pristine collectie haal je een echte blikvanger in huis. De combinatie van klassieke decoren en het visgraatpatroon zorgen voor een tijdloze vloer die warmte, klasse en verfijndheid uitstraalt.

QuickStep Pristine Visgraat

QuickStep Pristine visgraat PVC kopen voor een scherpe prijs

Geef het netto aantal m²'s op en wij berekenen wat er aan pakken nodig is incl. snijverlies. Het snijverlies van deze vloer is 11% en dat ronden we af naar hele pakken. Het snijverlies krijgt u van ons er gratis bij geleverd, zodat u alleen het netto aantal m²'s betaalt!

Wij kunnen uw QuickStep Visgraat PVC vloer ook voor u leggen!

U kunt uw QuickStep Pristine visgraat vloer ook voordelig laten installeren inclusief egaliseren door één van onze ervaren leggers.

Afwerking van de QuickStep PVC vloer

Als afwerking langs de muren is een MDF plint aan te bevelen. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, wordt de vloer er strak tegen aan gelegd en dan gekit met transparant trijs kit. Denk ook aan een goede schoon-droogloopmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

QuickStep visgraat pvc is waterbestendig

Waterbestendig

Zeg vaarwel tegen vochtproblemen door te kiezen voor een waterbestendige vloer van Quick-Step. Deze vloeren zien er niet alleen uitzonderlijk stijlvol en natuurlijk uit, ze zijn ook nog eens 100% vochtbestendig, waardoor schoonmaken gemakkelijker dan ooit verloopt!

scratch & stain guard

Scratch & Stain Guard

Geniet jarenlang van je vinylvloer dankzij de afgedichte toplaag met Stain Guard- en Scratch Guard-technologie. Deze laag biedt superieure bescherming tegen krassen, vlekken, vuil en slijtplekken.