Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
Visgraat Click PVC

Quickstep Ciro Visgraat click

Maak kennis met de Ciro pvc vloeren met visgraatmotief, een perfecte combinatie van klassieke stijl en eigentijdse elegantie.Het natuurlijke kleurenpalet en de authentieke dessins zorgen voor een tijdloze uitstraling en roepen het gevoel van zongebrand hout op.* 6 dessins* geïntegreerde 10dB ondervloer, dus geen extra ondervloer meer nodig!* Geschikt...

Lees meer...
Resultaten 1-6 van 6

Maak kennis met de Ciro pvc vloeren met visgraatmotief, een perfecte combinatie van klassieke stijl en eigentijdse elegantie.

Het natuurlijke kleurenpalet en de authentieke dessins zorgen voor een tijdloze uitstraling en roepen het gevoel van zongebrand hout op.

* 6 dessins

* geïntegreerde 10dB ondervloer, dus geen extra ondervloer meer nodig!

* Geschikt voor vloerverwarming - en vloerkoeling

* Unieke technologie zorgt ervoor dat alle Alpha PVC vloeren 100% waterdicht en hotspot vrij zijn.

* Warm, natuurlijk kleurenpalet

* Kleuren passen bij de Bloom-collectie

* Perfect om te mixen en te matchen

* Geplaatst met ons revolutionaire, nieuwe Unizip-klikstysteem

QuickStep Ciro Visgraat Click is prima zelf te leggen

De QuickStep Ciro visgraat click kan gelegd worden op elke ondergrond, en is ook prima geschikt voor op een houten vloer. De panelen hebben een afmeting van 630x126x6mm en zijn uitgevoerd met een 4 zijdige v-groef.

Geschikt voor vloerverwarming en waterbestendig

QuickStep Ciro Visgraat Click PVC vloeren zijn 100% waterdicht, gemakkelijk te reinigen en erg hygiënisch doordat vuil niet kan doordringen in de gesloten toplaag. Daarnaast is de QuickStep Ciro Visgraat Click zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming - en vloerkoeling. Door de lage warmteweerstand baant de warmte zich vlug door de vloer heen naar de leefruimte. Dit is goed voor het milieu en je portemonnee.

Afwerking van de QuicStep Ciro visgraat Click PVC vloer

Als afwerking langs de muren zijn MDF plinten aan te bevelen. Kies hier bij voorkeur voor een 15mm dikke plint zodat de uitzettingsvoeg altijd wordt afgedekt. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, kan dit afgewerkt worden met een bijpassende plakplint of worden af gekit. Denk ook aan een goede deurmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Gratis snijverlies bij uw bestelling van de QuickStep Ciro visgraat click PVC!

Bij uw bestelling bieden wij u een geweldige aanbieding: gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is de netto te leggen oppervlakte van uw vloer opgeven en wij voegen er automatisch 15% gratis snijverlies aan toe!

Waarom is dit zo voordelig? Snijverlies verwijst naar het extra materiaal dat nodig is bij het leggen van een vloer om eventuele fouten of onvolkomenheden te compenseren. Door u gratis snijverlies aan te bieden, zorgen we ervoor dat u voldoende materiaal heeft om uw vloer perfect te leggen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kleine meetfoutjes of onverwachte complicaties.

Om van deze aanbieding te profiteren, hoeft u alleen maar vrijblijvend een offerte bij ons in te dienen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, werken wij de offerte voor u uit en sturen we deze terug per e-mail. U kunt erop vertrouwen dat we u de scherpste prijs bieden voor het benodigde materiaal.