Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
Visgraat PVC

VivaFloors Walvisgraat PVC

De planken van de Vivafloors Walvisgraat zijn 2.5mm dik en een 0.55mm slijtlaag. De VivaFloors Walvisgraat PVC vloeren zijn 91.4cm lang en 15.24cm breed voorzien van een 4-zijdige vellingkant zodat elke plank benadrukt wordtDe klassieke uitstraling betekent niet dat de visgraat vloer alleen goed tot zijn recht komt in...

Lees meer...
VivaFloors
Walvisgraat
kleur
kleur
914,00 x 152,00 | Dikte 2,50mm
Slijtlaag 0,55mm
€43,95 €39,55
Levertijd 1-3 dagen
Gratis snijverlies!
Resultaten 1-2 van 2

De planken van de Vivafloors Walvisgraat zijn 2.5mm dik en een 0.55mm slijtlaag. De VivaFloors Walvisgraat PVC vloeren zijn 91.4cm lang en 15.24cm breed voorzien van een 4-zijdige vellingkant zodat elke plank benadrukt wordt

De klassieke uitstraling betekent niet dat de visgraat vloer alleen goed tot zijn recht komt in een klassieke interieurstijl. Juist door walvisgraat te combineren met een landelijk, modern of industrieel interieur krijg je een ontzettend gaaf contrast! Een Vivafloors Walvisgraat vloer kan ook worden uitgevoerd met band en bies (meerprijs). Dit geeft een authentieke uitstraling aan de in visgraat gelegde vloer.

Vivafloors walvisgraat PVC kopen voor een scherpe prijs

Geef het netto aantal m² op en wij berekenen wat er aan pakken nodig is incl. snijverlies. Het snijverlies van deze vloer is 11% en dat ronden we af naar hele pakken. Het snijverlies krijgt u van ons er gratis bij geleverd, zodat u alleen het netto aantal m² betaalt! Dit scheelt al snel honderden euro's op het uiteindelijke totaal bedrag.

Wij kunnen uw Vivafloors walvisgraat PVC vloer ook voor u leggen!

U kunt uw walvisgraat PVC vloer ook voordelig laten installeren inclusief egaliseren door één van onze ervaren leggers. De ondergrond wordt dan eerst gezogen en voorzien van een primer, waarna er geëgaliseerd kan worden. Na een dag drogen wordt deze geëgaliseerde vloer nog helemaal geschuurd en gezogen. Daarna kan er worden begonnen met het verlijmen van de visgraat vloer. Tijdens he na het leggen wordt de vloer nog gewalst zodat de PVC strookjes goed vast komen te liggen in de lijm. Na het installeren kunt u gewoon over de vloer lopen. Zware meubelen kunnen een dag later weer in de ruimte worden geplaatst.

Afwerking van uw Walvisgraat PVC vloer

Als afwerking langs de muren is een MDF plint aan te bevelen. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, wordt de vloer er strak tegen aan gelegd en dan gekit met transparant trijs kit. Denk ook aan een goede schoon-droogloopmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Is de Vivafloors Walvisgraat de juiste keuze voor u?

Wilt u geen dry back visgraat pvc vloer (verlijmde uitvoering) maar liever een click pvc vloer uit deze collectie? Kies dan voor de Vivafloors Visgraat click.