Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Visgraat PVC

Gelasta Vario Visgraat

Vario Visgraat PVC is 61.2cm x 15.3cm x 2.5mm voorzien van een 0.55mm slijtlaag. Bij deze vloer is het ook mogelijk om deze te voorzien van een Band en Bies. De band kan dan worden gemaakt uit de Vario rechte strook. Ook is het met deze vloer mogelijk om...

Lees meer...
Resultaten 1-4 van 4

Vario Visgraat PVC is 61.2cm x 15.3cm x 2.5mm voorzien van een 0.55mm slijtlaag. Bij deze vloer is het ook mogelijk om deze te voorzien van een Band en Bies. De band kan dan worden gemaakt uit de Vario rechte strook. Ook is het met deze vloer mogelijk om de begane grond in visgraat te leggen en de bovenverdiepingen en zelfs de trap te bekleden met de rechte strook!

Wat kost de Gelasta Vario Visgraat inclusief egaliseren en leggen?

U kunt uw Gelasta Vario visgraat dryback PVC ook voordelig laten installeren inclusief egaliseren door één van onze ervaren leggers. U kunt uw Gelasta Artline dryback PVC vloer ook voordelig laten installeren inclusief egaliseren door één van onze ervaren leggers. Kies bij de vloer 'compleet gelegd' en selecteer uw ondergrond. U krijgt dan direct een goede richtprijs te zien inclusief egaliseren en leggen.

Gratis snijverlies bij uw bestelling van de Vario visgraat PVC!

Bij uw bestelling bieden wij u een geweldige aanbieding: gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is de netto te leggen oppervlakte van uw vloer opgeven en wij voegen er automatisch 11% gratis snijverlies aan toe! (wanneer de oppervlakte 35m² of meer is).

Waarom is dit zo voordelig? Snijverlies verwijst naar het extra materiaal dat nodig is bij het leggen van een vloer om eventuele fouten of onvolkomenheden te compenseren. Door u gratis snijverlies aan te bieden, zorgen we ervoor dat u voldoende materiaal heeft om uw vloer perfect te leggen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kleine meetfoutjes of onverwachte complicaties.

Om van deze aanbieding te profiteren, hoeft u alleen maar vrijblijvend een offerte bij ons in te dienen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, werken wij de offerte voor u uit en sturen we deze terug per e-mail. U kunt erop vertrouwen dat we u de scherpste prijs bieden voor het benodigde materiaal.

Afwerking van de Gelasta Vario Visgraat PVC vloer

Als afwerking langs de muren is een MDF plint aan te bevelen. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, wordt de vloer er strak tegen aan gelegd en dan gekit met transparant trijs kit. Denk ook aan een goede schoon-droogloopmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.