Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
PVC vloeren (4 producten)

VTwonen Wide Board dryback

is een grote PVC strook van 152,5cm x 30,5cm met een microvelling rondom de strook. Elke ruimte lijkt groter met zo'n grote PVC strook uit de VTWonen Wide Board serie waarbij de voelbare structuur exact het decor volgt. Luxe als je een grote woonkamer hebt, of juist ideaal als...

Lees meer
Resultaten 1-4 van 4

is een grote PVC strook van 152,5cm x 30,5cm met een microvelling rondom de strook. Elke ruimte lijkt groter met zo'n grote PVC strook uit de VTWonen Wide Board serie waarbij de voelbare structuur exact het decor volgt. Luxe als je een grote woonkamer hebt, of juist ideaal als je niet zoveel ruimte hebt. Door de register embossing (techniek waarbij de voelbare structuur exact het decor volgt) zijn de stroken bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. PVC is uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling, zijn stil en water bestendig. De vloeren zijn 2.5mm dik en zijn voorzien van een 0.55mm slijtvaste toplaag zodat deze geschikt is voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik.

Wij kunnen uw vloer ook voor u leggen!

U kunt uw PVC vloer ook voordelig laten installeren inclusief egaliseren door één van onze ervaren leggers. Sommige kleuren uit deze serie zijn overigens ook in andere formaten leverbaar zoals de Royal tegels, visgraat en hongaarse punt. Ook zijn er traptredensets voor te verkrijgen zodat ook de trappen mee bekleed kunnen worden!

Afwerking van de PVC vloer

Als afwerking langs de muren is een MDF plint aan te bevelen. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, wordt de vloer er strak tegen aan gelegd en dan gekit met transparant trijs kit. Denk ook aan een goede schoon-droogloopmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Gratis snijverlies bij uw bestelling van de VTwonen Wide Board PVC!

Bij uw bestelling bieden wij u een geweldige aanbieding: gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is de netto te leggen oppervlakte van uw vloer opgeven en wij voegen er automatisch 5% gratis snijverlies aan toe! (wanneer de oppervlakte 35m² of meer is).

Waarom is dit zo voordelig? Snijverlies verwijst naar het extra materiaal dat nodig is bij het leggen van een vloer om eventuele fouten of onvolkomenheden te compenseren. Door u gratis snijverlies aan te bieden, zorgen we ervoor dat u voldoende materiaal heeft om uw vloer perfect te leggen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kleine meetfoutjes of onverwachte complicaties.

Om van deze aanbieding te profiteren, hoeft u alleen maar vrijblijvend een offerte bij ons in te dienen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, werken wij de offerte voor u uit en sturen we deze terug per e-mail. U kunt erop vertrouwen dat we u de scherpste prijs bieden voor het benodigde materiaal.