Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
PVC vloeren (4 producten)

Therdex Chevron PVC

Therdex Chevron PVC vloeren zijn 1219 x 228 x 2.5mm en zijn Registered Embossed en voorzien van een vellingkant rondom de stroken. Therdex Chevron PVC vloeren zijn geschikt voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik.Therdex Chevron PVC kopen voor een scherpe prijsGeef het netto aantal m²'s op en wij berekenen...

Lees meer
Resultaten 1-4 van 4

Therdex Chevron PVC vloeren zijn 1219 x 228 x 2.5mm en zijn Registered Embossed en voorzien van een vellingkant rondom de stroken. Therdex Chevron PVC vloeren zijn geschikt voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik.

Therdex Chevron PVC kopen voor een scherpe prijs

Geef het netto aantal m²'s op en wij berekenen wat er aan pakken nodig is incl. snijverlies. Het snijverlies van deze vloer is 5% en dat ronden we af naar hele pakken. Het snijverlies krijgt u van ons er gratis bij geleverd, zodat u alleen het netto aantal m²'s betaalt!

Wij kunnen uw Therdex Chevron PVC vloer ook voor u leggen!

U kunt uw Therdex Chevron PVC vloer ook voordelig laten installeren inclusief egaliseren door één van onze ervaren leggers.

Afwerking van de Therdex Chevron PVC vloer

Als afwerking langs de muren is een MDF plint aan te bevelen. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, wordt de vloer er strak tegen aan gelegd en dan gekit met transparant trijs kit. Denk ook aan een goede schoon-droogloopmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Is de Chevron de juiste keuze voor u?

Wilt u geen dry back pvc vloer (verlijmde uitvoering) maar liever een click pvc vloer uit deze collectie? Kies dan voor de Therdex Chevron click.