Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
PVC vloeren

Hebeta Largo dryback PVC vloeren

Hebeta Largo PVC vloeren zijn 152.5cm lang, 30.5cm breed en uitgevoerd met een v-groef rondom de panelen. Met deze afmetingen vallen de Hebeta Largo PVC stroken onder brede en lange delen. Door de slijtlaag van maar liefst 0.55mm is de Hebeta Largo PVC vloer geschikt om in huishoudelijke en...

Lees meer...
Resultaten 1-4 van 4

Hebeta Largo PVC vloeren zijn 152.5cm lang, 30.5cm breed en uitgevoerd met een v-groef rondom de panelen. Met deze afmetingen vallen de Hebeta Largo PVC stroken onder brede en lange delen. Door de slijtlaag van maar liefst 0.55mm is de Hebeta Largo PVC vloer geschikt om in huishoudelijke en commerciële ruimten te plaatsen. Doordat de Largo XL PVC vloer is uitgevoerd met het 'Embossed in Register' structuur lijkt het net een echte houten vloer! De Hebeta Largo is leverbaar in diverse kleuren.

Hebeta Largo PVC kopen voor een scherpe prijs

Geef het netto aantal m² op en wij berekenen wat er aan pakken nodig is incl. snijverlies. Het snijverlies van deze vloer is 5% en dat ronden we af naar hele pakken. Het snijverlies krijgt u van ons er gratis bij geleverd, zodat u alleen het netto aantal m² betaalt!

Wij kunnen uw Largo PVC vloer ook voor u leggen!

U kunt uw PVC vloer ook voordelig laten installeren inclusief egaliseren door één van onze ervaren leggers.

Afwerking van de Hebeta Largo PVC vloer

Als afwerking langs de muren is een MDF plint aan te bevelen. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, wordt de vloer er strak tegen aan gelegd en dan gekit met transparant trijs kit. Denk ook aan een goede schoon-droogloopmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.