Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
PVC Tegels

Floer Tegel PVC

Ontdek het ultieme comfort en de warmte van Floer Tegel PVC vloeren - de ideale keuze voor wie de schoonheid van tegels wil ervaren zonder de kou en kilte. Deze zachte steenformaat PVC vloeren omarmen je met een aangename zachtheid onder je voeten en laten warmte moeiteloos door. Perfect...

Lees meer...
Resultaten 1-6 van 6

Ontdek het ultieme comfort en de warmte van Floer Tegel PVC vloeren - de ideale keuze voor wie de schoonheid van tegels wil ervaren zonder de kou en kilte. Deze zachte steenformaat PVC vloeren omarmen je met een aangename zachtheid onder je voeten en laten warmte moeiteloos door. Perfect voor wie wil genieten van de esthetiek van een tegelvloer zonder concessies te doen aan comfort.

Stel je voor, een prachtige tegelvloer die niet alleen visueel verbluffend is, maar ook een sensatie is om op te lopen. Dankzij de flexibele aard en uitstekende warmtedoorlatendheid van Floer PVC, ben je verzekerd van optimaal rendement bij gebruik van vloerverwarming. Geen compromissen meer tussen stijl en comfort!

De Floer PVC Tegels, beschikbaar in afmetingen van 121.9 x 60.9 cm en 91.4 x 45.7 cm, zijn voorzien van een prachtig voelbare structuur en subtiel aangebrachte microvelling rondom. Het samenspel van deze details resulteert in een verbluffend realistische uitstraling die je zintuigen zal verrassen.

Niet alleen biedt Floer Tegel PVC een ongeëvenaard esthetisch genot, maar het draagt ook bij aan een groenere wereld. Met het gebruik van een natuurlijke bio-weekmaker afkomstig van de sojaboon in het productieproces, is dit een ecologisch verantwoorde keuze waar je met een gerust hart van kunt genieten. En als bewijs van onze toewijding aan kwaliteit, wordt elke Floer Tegel PVC vloer geleverd met een royale 20 jaar fabrieksgarantie.

Water- en krasbestendigheid voegen extra veelzijdigheid toe aan deze vloeren, waardoor ze ideaal zijn voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Met Floer Tegel PVC haal je niet alleen pracht en duurzaamheid in huis, maar ook een unieke ervaring van comfort en warmte.

Wij kunnen uw Floer Tegel PVC vloer ook voor u leggen!

U kunt uw Floer Tegel PVC dryback ook voordelig laten installeren inclusief egaliseren door één van onze ervaren leggers.

Afwerking van de Floer Tegel PVC vloer

Als afwerking langs de muren is een MDF plint aan te bevelen. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, wordt de vloer er strak tegen aan gelegd en dan gekit met transparant trijs kit. Denk ook aan een goede schoon-droogloopmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Gratis snijverlies bij uw bestelling van de Floer Tegel PVC!

Bij uw bestelling bieden wij u een geweldige aanbieding: gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is de netto te leggen oppervlakte van uw vloer opgeven en wij voegen er automatisch 8% gratis snijverlies aan toe! (wanneer de oppervlakte 35m² of meer is).

Waarom is dit zo voordelig? Snijverlies verwijst naar het extra materiaal dat nodig is bij het leggen van een vloer om eventuele fouten of onvolkomenheden te compenseren. Door u gratis snijverlies aan te bieden, zorgen we ervoor dat u voldoende materiaal heeft om uw vloer perfect te leggen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kleine meetfoutjes of onverwachte complicaties.

Om van deze aanbieding te profiteren, hoeft u alleen maar vrijblijvend een offerte bij ons in te dienen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, werken wij de offerte voor u uit en sturen we deze terug per e-mail. U kunt erop vertrouwen dat we u de scherpste prijs bieden voor het benodigde materiaal.