Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
Click PVC

Floer Landhuis Click PVC Megamat

Ontdek de grootsheid van de Landhuis Click PVC vloeren in XXL formaat! Met royale afmetingen van 150 cm bij 30.5 cm creëren deze XL click PVC vloeren een gevoel van ruimte in jouw huis. Kies je voor Floer Landhuis Click PVC, dan kies je voor een eigentijdse eiken uitstraling...

Lees meer...
Resultaten 1-6 van 6

Ontdek de grootsheid van de Landhuis Click PVC vloeren in XXL formaat! Met royale afmetingen van 150 cm bij 30.5 cm creëren deze XL click PVC vloeren een gevoel van ruimte in jouw huis. Kies je voor Floer Landhuis Click PVC, dan kies je voor een eigentijdse eiken uitstraling met geavanceerde MEGAMAT afwerking. Deze onderhoudsvriendelijke vloeren zijn vervaardigd met oog voor het milieu, zoals blijkt uit de diverse certificaten en keurmerken, waaronder GreenGuard Gold en Eurofins Gold. Dankzij de i4F-klikverbinding zijn deze PVC click vloeren eenvoudig te installeren. Ze zijn geschikt voor vloerverwarming en -koeling en 100% waterbestendig. Met een garantie tot wel 20 jaar op de XXL Click PVC vloeren in combinatie met een Rigid Click PVC ondervloer, bieden de Landhuis Click PVC vloeren een combinatie van omvang, design en duurzaamheid.

Extra lange en extra brede planken

De Floer Landhuis Click PVC vloeren zijn vrijwel niet te onderscheiden van authentieke houten vloeren, dankzij het voelbare houtpatroon. De extra brede afmeting van 30,5 cm wordt extra benadrukt door de vierzijdige microvelling van het Floer XXL click PVC, die rondom elke plank de diverse houten designs in de vloer benadrukt. Ondanks de sterke gelijkenis met echt eikenhouten vloeren, bieden deze rigide click PVC vloeren alle voordelen van PVC. De extra brede vloeren zijn volledig waterdicht en zeer onderhoudsvriendelijk.

Landhuis Click PVC zelf leggen

Zelf Floer Landhuis Click PVC leggen is een eenvoudige taak! De extra brede vloerdelen zijn voorzien van de i4F klikverbinding. Het klikken van deze PVC vloeren gaat net zo gemakkelijk als bij laminaat. Met slechts een eenvoudige tik van een rubberen hamer om de vloerdelen te bevestigen, is het een fluitje van een cent!