Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Visgraat PVC

Therdex XL-Visgraat

Deze walvisgraat PVC vloeren zijn maar liefst 91.44cm lang en 15,24cm breed. Deze grote visgraat stroken zijn mat qua look en hebben een registerd embossed struktuur waarbij je het zichtbare decor ook kunt voelen.De Therdex XL visgraat vloeren zijn in 4 kleuren leverbaar. Er is ook een lange strook...

Lees meer...
Resultaten 1-4 van 4

Deze walvisgraat PVC vloeren zijn maar liefst 91.44cm lang en 15,24cm breed. Deze grote visgraat stroken zijn mat qua look en hebben een registerd embossed struktuur waarbij je het zichtbare decor ook kunt voelen.
De Therdex XL visgraat vloeren zijn in 4 kleuren leverbaar. Er is ook een lange strook van 183cm x 23cm leverbaar in dezelfde kleur. Hiermee kan een eventuele band met bies gemaakt worden rondom een visgraatvloer.

Eigenschappen Therdex XL Visgraat

Afmetingen: 914 x 152 x 3mm met 0.55mm slijtlaag
Uitvoering: Register Embossed met vellingkant.
Afwerking: Matte PU lak
Gebruikersklasse: 23/33/42

Therdex XL Visgraat PVC kopen voor een scherpe prijs

Geef het netto aantal m²'s op en wij berekenen wat er aan pakken nodig is incl. snijverlies. Het snijverlies van deze vloer is 11% en dat ronden we af naar hele pakken. Het snijverlies krijgt u van ons er gratis bij geleverd, zodat u alleen het netto aantal m²'s betaalt!

Wij kunnen uw Therdex walvisgraat PVC vloer ook voor u leggen!

U kunt uw visgraat PVC vloer ook voordelig laten installeren inclusief egaliseren door één van onze ervaren leggers.

Afwerking van de Therdex XL visgraat PVC vloer

Als afwerking langs de muren is een MDF plint aan te bevelen. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, wordt de vloer er strak tegen aan gelegd en dan gekit met transparant trijs kit. Denk ook aan een goede schoon-droogloopmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.