Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Visgraat PVC

Ambiant Spigato Viranto Visgraat dryback

De Ambiant Spigato Viranto Visgraat pvc vloer is leverbaar in de kleuren Beige en Naturel.Deze visgraat stroken zijn 77cm lang en 15,4cm breed en voorzien van een in-register embossing. Door de grootte van de stroken vallen deze vloeren onder de walvisgraat vloeren.Door de rustige tekening met weinig noesten creeer...

Lees meer...
Ambiant
Spigato Viranto Visgraat
Warm Beige
Warm Natural
765,00 x 154,00 | Dikte 2,50mm
Slijtlaag 0,55mm
€39,95 €33,95
Levertijd 1-3 dagen
Gratis snijverlies!
Resultaten 1-2 van 2

De Ambiant Spigato Viranto Visgraat pvc vloer is leverbaar in de kleuren Beige en Naturel.
Deze visgraat stroken zijn 77cm lang en 15,4cm breed en voorzien van een in-register embossing. Door de grootte van de stroken vallen deze vloeren onder de walvisgraat vloeren.
Door de rustige tekening met weinig noesten creeer je met deze vloer een rustige uitstraling die gemakkelijk is te combineren is met de rest van het interieur. Bovendien is een PVC vloer eenvoudig in onderhoud. Stofzuigen en af en toe dweilen is voldoende om de vloer mooi en schoon te houden. Bovendien is PVC ook nog eens stil, uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling!

Wij kunnen uw Ambiant Visgraat PVC vloer ook voor u leggen!

U kunt uw Ambiant Spigato Viranto visgraat dryback ook voordelig laten installeren inclusief egaliseren door één van onze ervaren leggers.

Afwerking van de Ambiant Spigato Viranto PVC vloer

Als afwerking langs de muren is een MDF plint aan te bevelen. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, wordt de vloer er strak tegen aan gelegd en dan gekit met transparant trijs kit. Denk ook aan een goede schoon-droogloopmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Gratis snijverlies bij uw bestelling van de Ambiant Spigato Viranto visgraat PVC!

Bij uw bestelling bieden wij u een geweldige aanbieding: gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is de netto te leggen oppervlakte van uw vloer opgeven en wij voegen er automatisch 11% gratis snijverlies aan toe! (wanneer de oppervlakte 35m² of meer is).

Waarom is dit zo voordelig? Snijverlies verwijst naar het extra materiaal dat nodig is bij het leggen van een vloer om eventuele fouten of onvolkomenheden te compenseren. Door u gratis snijverlies aan te bieden, zorgen we ervoor dat u voldoende materiaal heeft om uw vloer perfect te leggen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kleine meetfoutjes of onverwachte complicaties.

Om van deze aanbieding te profiteren, hoeft u alleen maar vrijblijvend een offerte bij ons in te dienen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, werken wij de offerte voor u uit en sturen we deze terug per e-mail. U kunt erop vertrouwen dat we u de scherpste prijs bieden voor het benodigde materiaal.